Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
svetoslavoff - специалист
Сега ти ще заключваш, а след някое време дъщерята, че да не се качвате на "нейния" етаж:)
А че мъжете и жените влагат съвсем различно съдържание в думичката подредба - спор няма.
Майтапа настрани, но за вратата според мен по принцип е правилно решение, обмисли добре детайлите да не е много натрапчива в отворено и затворено положение.
colyo - специалист
Това мисля да сътворя.

Прикачен файл

врата.JPG
Стефко - специалист
Като временно решение става. Подобна врата на стълбище е неудобна - дръжката от долу е висока, а отгоре е ниска. Но се свиква. Може да остане и за постоянно.
colyo - специалист
Точно затова съм пуснал темата, някой ако има по-добра идея да я сподели.
Миленица - специалист
Гледайки модела ти, съвсем първосигнално ми блесна в главата да направиш плъзгаща врата, която да влиза в гардероба. :? Малко щура изглежда идеята, но пък си струва да се помисли :lol:
Стефко - специалист
Съвсем не е щура, а напълно реална. Да влиза зад вратите на гардероба. Даже гардероба да е по-дълбок, до първото стъпало. А дръжките съобразно височината от стъпалата, за да са удобни.
VLADO66 - майстор
С горни водачи(релса) е възможно и аз го мислех,само че не ми идва наум как да се укрепи релсата в средата.
colyo - специалист
Акоправилно съм разбрал, искате плъзгащата врата в отворено състояние да затваря портмантото. Би могло да се получи, но ще ми изяде шкафчето за обувки и никой няма да може да си вземе дрехата от закачалката.
Стефко - специалист
Тия неща се мислят предварително. Няма две добрини на едно място. Или казано по друг начин, не може хем душата в рая, хем ... до края. :lol: В момента трябва да приемеш компромисно решение.
colyo - специалист
Предварително го мислихме с архитектката, но нито едно решение не ми допадна, за това оставих за накрая. Ако ми бяха стигнали средствата да довърша и втория етаж, щях да си го оставя само по парапетче. Както ме домързява напоследък направо си мисля и за асансьорче :supz:

Тема "Врата към стълбище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: