Имам вече два стари филтъра и ще пробвам всичко. Преди твоето мнение, си мислех че са непоправими. Не знам защо. Ако те са наистина "заминали" и може единствено да ги изхвърлиш, или да пробваш за нов живот. Естествено че ще опитам! 

sstefanov написа:При мен хепа филтъра е на изхода след мотора. Преди мотора (след циклона) има друг филтър, който е като фина гъба.Ами той хепа филтъра се слага СЛЕД мотора. Какво пази иначе - да не влязат фини прашинки в него ли?
Chefo77 написа: Ами той хепа филтъра се слага СЛЕД мотора. Какво пази иначе - да не влязат фини прашинки в него ли?Айде за това първото не се изказвай неподготвен.
Между другото, не вярвайте сляпо на данните за степента на пречистване на тези филтри. Достигането на такива стойности от такъв тип продукт е меко казано невъзможно![]()
И не забравяйте, че майките ви са чистили с Ракета, Тайфун, Чайка и ко. Не мисля, че всичките сте с респираторни проблеми
lov написа: Айде за това първото не се изказвай неподготвен.Хайде като разбереш какво е HEPA и HEPA-like филтри, да определяш дали съм подговен или не
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: