• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
alsted - майстор
Междувременно някой колега от Русе дали не би се свързал с Алцек и да погледне въпросната дрелка?
Тани - модератор
Искрено се надявам синчето да се възстанови бързо и напълно!

Абсолютно подкрепям идеята! И аз ще помогна с каквото мога! Алцек е човек, който го заслужава. Споделя идеите си и както се вижда от снимките, изпипва нещата не само на думи а и на практика!

Според мен трябва да се избере такъв метод на подпомагане, чрез който 100% от изпратените пари да отиват директно при него! Това автоматично изключва всякакви посредници, като плащане чрез SMS, от който има, някаква комисионна, ДДС и т.н.
Според мен е най-добре да сподели телефонен номер, партида за ток или вода или подобни, на чиято сметка да можем да преведем пари, а той да си ги изтегли или направо да му останат да си погаси задълженията. Така всеки лев, без никакви такси за превод ще отиват по предназначение! От сметката за телефон със сигурност може да си изтегли "депозита" с останалите сметки, не съм запознат!
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте! От вчера на обяд когато прочетох коментара на nikolson като че ли нещо се преобърна във мен.Казах си как може хора които не са ме виждали,не ме познават да ми помагат,значи не са се свършили добрите хора в България.Още съм развълнуван и даже сега като пиша това сълзите ми напират в очите.Приятелите на Митко (така се казва малкият ми син) миналата година правиха две благотворителни събития и се събраха малко средства и за да няма съмнение за парите трябваше да открия дарителска сметка.В България така са омотани законите че на който не се е налагало да се сблъска със бюрокрацията и администрацията не знае за какво иде реч.От банката ми искаха пълномощно от името на Митко.Аз им обяснявам че за да издам пълномощно Митко трябва да може да говори и пише (така иска нотариуса) а той не може и двете.Накараха ме да осъдя сина си ,и да му отнема гражданските права за да мога да го представлявам.Фактически сега съм и Георги и Димитър,да ама не,внесох парите в дарителската сметка и един ден отивам да тегля за лекарства.От банката ми казват бележка от съдията.Отивам при съдията а той-Внеси в еди коя си банка 30 лв. на името на съда и с квитанцията при мен за бележката.Да но нещата при Митко по едно време се влошиха и трябваше да го карам във Варна при доц.Калевски и трябваха пак пари,и пак същата процедура,пак 30 лв.Попитах съдията че ако в месеца ми се наложи да тегля 10 пъти по 30 лв. за съда значи съда краде 300 лв.от парите на Митко и вместо да отидат за него те отиват за администрацията която и така ние храним.Съдията ме изгледа и каза че не ме е карал на сила да го съдя,да му отнемам правата и да откривам дарителска сметка. Помогна ми близък човек до мен и до банката успях да изтегля цялата сума и да я прехвърла на картата на Митко от която си получаваше заплатата.И така си оперирам в момента,на същата карта си получава и пенсията ,но тя не стига само за лекарствата му.А и лекарствата не минават през здравната каса защото са скъпи.Имам чувството че през касата минават само аналгин,аспирин и други по-евтини лекарства.Просто нямам думи една държава имаме,една грижа за народа че нямам думи.Същата сага е с SMS и DMS ,всеки гледа да докопа част от парите.Благодаря ви :prayer: :prayer: :prayer:
bulhomes2 - майстор
Остави айбана и титуляра на сметката на картата на Митко! Едва ли ще се събере кой знае каква сума, но все ще са от полза.
colyo - специалист
Ще се включа и аз.
VLADO66 - майстор
Алцек,давай сметката.За да няма никакви съмнения в историята ти http://www.bntruse.tv/news.php?id=84192
Kumay - майстор
bulhomes2 написа:
Остави айбана и титуляра на сметката на картата на Митко! Едва ли ще се събере кой знае каква сума, но все ще са от полза.
Мисля, че с паричен превод по Еконт ще може а се пратят повече пари!
Например, ако някой може да изпрати 5лв, банката ще вземе още 5лв такса!
През Еконт пращаш 5-те лева + 5-те лева за таксата на банката - стават 10!
Таксата е 1,2%. Сумата ще стане 10,12лв но Алцек ще получи 10лв, не 5!!!
bulhomes2 - майстор
Едната банка, която ползвам ми взима 0,30 лв за превод. Другата по 1,80 (или 1,50 беше). Няма лошо и с Еконт...
ESPACE - майстор
+1 за Еконт. Трябват само имена, телефон и предпочитан офис. Нека алцек ги напише.
Chefo77 - майстор
Ще чакаме за имена, телефон, сметка ...
Мисля, че тази тема трябва да стане важна отнякъде и да стои високо в раздела.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "НЕКА ПОМОГНЕМ ЗА МИТКО!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: