• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
popoci - специалист
Щом е гарга - да е рошава!!! :lol: :lol:
sxematon - напреднал
незнам за вас ама на мен не ми пречи като няма кой да помогне да си ги дигам на ръка сам. случвало ми се е да затварям 30кв/м таван с листи 2.60х1.20 12.5мм самичък.малко зор ама да мъкна некви приспособления освен другия инструмент ми е по зор отколокото да се поизпотя докато дигам листи :-D
crez - майстор
Хайде ,някой който е навътре с нещата да драсне едно чертежче на подобно приспособление ще е доста от полза.
bisplus - специалист
sxematon защо не разкажеш малко повече за начина по който си работил сам с 12-ките?!..ще ми бъде много интересно.
sxematon - напреднал
ми качвам се на стълбата лапвам 5 рапида, винтоверта между краката. листът предварително подпрян на стълбата, поемам въздух и забой.
ништо сложно и неестествено. вече наместения лист по конструкцията подпирам с глава и едната ръка. боцвам 3 рапидки и пускам на моя отговорност :-D
bisplus - специалист
Значи имаш доста здрава глава...без да се обиждаш! :lol: Сигурно не ти се е налагало до пасваш картона око не е равна стената...просто не виждам как ще стане сам, а съм сигурен , че 12-ка на 260 няма да стои на 3 рапидки..да не се бъркаш нещо с размерите и дебелината защото с тези размери си е доста тежко!
sxematon - напреднал
тежко към 30тина кила и седи на 3 рапидки не сам обаркал нищо :ug:
пък за главата :headbash:
stoichkov - помощник
с една рька го дьржиш с другата го хващаш,кьде е проблема невиждам на мен сякаш някои ми помага :?:
sxematon - напреднал
а така кажи им ве стоичков: няма невъзможни неща. просто има липса на желание :lol:
radoraev - специалист
sxematon написа:
незнам за вас ама на мен не ми пречи като няма кой да помогне да си ги дигам на ръка сам. случвало ми се е да затварям 30кв/м таван с листи 2.60х1.20 12.5мм самичък.малко зор ама да мъкна некви приспособления освен другия инструмент ми е по зор отколокото да се поизпотя докато дигам листи :-D
2.60х1.20---абсурд да го вдигнеш сам и да го хванеш с рапидки
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Повдигане на листове гипс картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: