• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
desss - специалист
аз лично бих го купила, след което:
1. избивам врата от спалнята към банята, да си я ползвам само аз,
2. коридорчето го запушвам и си правя един килер или гардероб към спалнята,
3. тоалетната я разширявам с оня вградения гардероб откъм входната врата дето е, и слагам един душ, който я закъса да се къпе, да не ми ползва моята баня

другото ми се вижда наред
:-D :-D :-D
inian - напреднал
:-D Супер, само че стаята е наистина много малка. Не мисля, че може да събере дори едно голямо легло, пък и я мислех за детска :? Не знам, много ремонт има също така по този апартамент, ама то май и това ме привлича в него :headbash: Ще го мислим, благодаря за отзивчивостта и лека нощ

редакция: а и банята е неприлично голяма, просто е разхищение това за мен.
Rumen Iankov - специалист
Не се чудете и купувайте.Епк е по здраво от сегашното строителство .Аз самият живея в ЕПК
inian - напреднал
Охх, да и аз така мислех, ама вече излязоха и други неща - нямало топла вода и парно, хлебарки нямало, ама само зимата, щото било студено в блока ... не знам вече. Няма и съседи, които да топлят
Мдааа, може да не се наложи промяна. Е, май най-добре като купим апартамент да пиша, явно така няма да стане, то докато излезят скритите неща ... :wallbash:
lana83 - напреднал
здравейте и от мен - и моето предложение да дам :-D
не е толкова разчупено, но е практично според мен :)
също и леглото може да се вкара в нишата

Прикачен файл

plan_595.jpg
plan_595.jpg (53.83 KиБ) Видяна 6922 пъти
Гледах, гледах ... и никъде не видях да има кухня или поне бокс ... :?
Emerald - модератор
Dominika написа:
Гледах, гледах ... и никъде не видях да има кухня или поне бокс ... :?
От входя вляво са кухня и трапезария.
inian - напреднал
Здравейте отново,
Честита Нова Година! Да ви се случват само хубави неща през новата 2008, неприятните да останат в старата :drinkers:
Ние вече сме на последен стадий по закупуването на апартамента, та се чудя тук ли да продължа темата или да пусна нова. Защото апартамента е друг - докато се чудехме за горния го открихме, по-евтин и на по-хубаво място, ама колко ремонт му трябваааа :-D Но т.к. темата е за преустройство на ЕПК, мисля, че мога да продължа тук, а?
Желая ви хубав ден!
  • 1
  • 2

Тема "ЕПК преустройство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: