• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
zvetomil - специалист
:arrow: Слагай смело на Роллпласт дограмата е перфектна,ако и монтажниците я монтират грамотно немаш ядове.Освен конденза,новата дограма усилва проблема ако не проветряваш по редовно къщата. :lol:
eceo - помощник
zvetomil написа:
:arrow: Слагай смело на Роллпласт дограмата е перфектна,ако и монтажниците я монтират грамотно немаш ядове.Освен конденза,новата дограма усилва проблема ако не проветряваш по редовно къщата. :lol:
Слагай на "Стилпласт" и не се чуди. До преди месец отстъпките на "Стилпласт" бяха при суми над 3000 лв около 30% за PVC Рехау. Другото, което ще ти кажа е, че "Стилпаст" работят 100% с Рехау внесен от Германия. Голяма част от работниците ходиха на обучение в "Рехау"- Германия. Дават 20 години гаранция на профила, че няма да си смени цвета, 5 години за херемтизация на стъклопакета. "Стилпласт" имат модерна фабрика за изработка, всичко е поточна линия. Казвам ти го като човек, който е работил в тази фирма, но по течение на обстоятелствата напуснах. "Стилпласт" е най-големия дистрибутор на "REHAU" за Балканите. Обкова също е Maco. Ако отидеш в офисите ще ти дадат и компетентна информация за стъклопакетите. Сложи си "Стилпласт" и няма да съжаляваш.
elby75 - специалист
И аз съм доволна от Ролпласт,всички услуги са ми от тях
bobo - помощник
Преди почти година сложихме Рехау 5-камерна на Стилпласт, с 30% отстъпка засега няма проблем. След като се разприказвахме с момчетата казаха това, което и Еceo по-горе. Вършеха си работата добре, обясняваха кое как и защо. В офисите също бяха любезни и обясняваха всичко, правиха калкулации на различни варианти без проблеми и нацупени физиономии. А не както в една друга фирма, където станах и си излязох... там прекалиха със съветите и убеждаването кое е добро за мен (и ми предложиха тройно по-скъпа оферта със супер-ултра-мега стъкла, от които според мен и предвид начина на ползване на помещенията ни няма никакъв смисъл).
yoneta - специалист
аз съм супер недоволна от стилпласт-
1.сключих догор,според който трябваше да монтират дограмата от вътрешната страна наравно със стената, а когато са дошли да я монтират/бях на работа/, съпруга ми беше останал в къщи и на него му обяснили,че не може така да се монтира дограмата.монтирали я както на тях им е удобно.питам - кое е правилно-да спазят договора или още при сключването му да предупредят, че монтажа става по определен начин?
2.още на първата година прозореца увисна и се наложи да викаме отново майстори-естествено този път не от фирма стилпласт
3.номера с цената преди сключване на договора и тази по време на сключване на договора нали се сещате, че не беше една и съща и т.н.
не случайно хората са казали, че евтиното винаги излиза по-скъпо.
:datz:
jeffry - напреднал
Аз си остъклих балкона преди 10 дни. Избрах Ролпласт. В офиса бяха много услужливи. Направиха ми оферта с чертеж и т.н. Дойдоха 3 дни след поръчката. Засега всичко е ОК. Важно е не само какви са монтажниците, но и този, който взема мярката. При мен се оказа човек, който си разбира от работата. Монтажниците нямаха никакви поправки по мерките. Така че съм доволна.
spanian - напреднал
Ролпласт е фирма започнала с монтаж на щори и изгради офиси в по- голямите градове ,започна да се занимава с дограма сериозно преди около 4-5 години и работи по европейски тертип на работа...Но и цените станаха европейски.
Takezo Sensey - модератор
аз като дистрибутор казвам да на "РОЛПЛАСТ" :shock:
Fori - специалист
ролпласт+google = отговор НЕ!
Моето мнение е същото "НЕ" , работници с нулева мотивация и не ебаване на клиента . Благодаря ама НЕ!
  • 1
  • 2

Тема ""Стилпласт" или "Ролпласт" - коя да избе" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: