Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Wishmaster-ruse - специалист
Гледах преди време по някоя немска телевизия за Каравани (супер луксозни)
Та там направиха такава маса от ковано желязо (Фигура) и го занесоха в една фирма за стъкло и там фигурата я заляха с стъкло към 10мм. Може и повече не помня.
Направиха го като плот и от страната която в случаят се вграждаше в стената сложиха ярки светодиоди(различни цветове)и генератор на ефекти.
И цялото стъкло почна да свети, осветявайки фигурата вътре, стана наистина много хубаво.
tuninghuman - специалист
3те са малко шаренички - направени са с корк - но не изглеждат зле.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

4тата - ето тва е маса
Nemski - специалист
здравейте майсторчета:) има едно предаване по explorer за направата на автобуси за nascar шофьори та там бях видял една маса подобна на тази, но светлината идваше отстрани и се разсейваше по цялата дължина на стъклото. някой правил ли е подобно нещо? аз лично съм пробвал да го постигна със светодиоди, но нещо не се получава така както искам аз. как мислите някакво по-специално стъкло ли трябва да се търси или двуг вид диоди. ако не сте схванали за какво иде, речи ще ви дам по-лесен пример: всеки като е влизал в някакво заведение е виждал, че някъде има едни такива табелки с едно човече напревени от стъкло и отгоре има, мисля че са светодиоди, които осветяват човечето. накой знае ли как се прави такова нещо, без човечето:) да даде малко инфо. мерси предварително.
ELEMENTAL - специалист
За да стане номера с масата трябва да се използват светодиоди с ъгъл на
излъчване 130-170градуса и с голяма яркост.Същото се отнася и за табелките.
Nemski - специалист
и къде приятелю има такива хубави работи:) и кач пара
popoci - специалист
Ето една фирма която предлага интересни продукти, може да се поръча по интернет.
http://www.ledfx.com.au/online_shop.htm

В едно списание гледах барплот който беше чувствителен на допир , нещо като touch screen. Когато си сложиш ръката или чашата образува малък светещ ореол наоколо. Ще опитам да намеря линка...
Nemski - специалист
къде точно трябва да кликна, че нищо се не види :? има само бяло поле и отгоре пише на англ. маса за бар, но никъде не се вижда такава маса.
popoci - специалист
ами изчакай да се зареди видеото

Тема "Светеща маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: