• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
tecky - напреднал
Значи това с алармата го пробвахме с колеги на Peogeot 307 и на Renault Scenic и стана без никакви проблеми колите са отключиха и заключиха.
TANGRA - специалист
ЕЙ ХОРА СТИГА СТЕ ОБВИНЯВАЛИ КАТО НЕ Е СТАНАЛИ ПРИ ВАС ТОВА С АЛАРМАТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НА РАБОТИ - ПРОБВАНО Е РАБОТИ И ТО НА РАЗЛИЧНИ КОЛИ С РАЗЛИЧНИ ТЕЛЕФОНИ. ПОНЕЖЕ ОБАЧЕ НИЕ СМЕ ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ И ПРОБВАХМЕ ДА ГО ЗАПИШЕМ НА GSM-а КАТО МЕЛОДИЯ И ПОСЛЕ ДА СИ ОТВАРЯМЕ КОЛИТЕ САМО С ТЕЛЕФОНА Е ТАКА ВЕЧЕ НЕ СТАВА И ТОВА Е ПРОБВАНО
А ЗА IMEI НА ТЕЛЕФОНА ОПЕРАТОРИТЕ СКАНИРАТ МРЕЖАТА САМО ПО ИСКАНЕ НА ПОЛИЦИЯТА А ТЯ ПРАВИ ТАКОВА САМО АКО ИМА ЖАЛБА. АКО СЕ ОБАДИШ НА ОПЕРАТОРА СИ ВСЕ ЕДНО НЕ СИ СЕ ОБАЖДАЛ И ТОВА Е ПРОБВАНО. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ IMEI СЕ СМЕНЯ СОФТУЕРНО ТАКА ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ КРАДАТ ТЕЛЕФОНИ ДОКАТО ИМА КОЙ ДА ГИ КУПУВА
sstefanov - майстор
1. Не викай, че ме заболяха очите!
2. Дай списък на модели аларми, на които си пробвал и е станало.
3. Никой не е казал че операторите не сканират мрежата за IMEI. Аз казах, че не блокират апарати по IMEI!
TANGRA - специалист
sstefanov написа:
1. Не викай, че ме заболяха очите!
2. Дай списък на модели аларми, на които си пробвал и е станало.
3. Никой не е казал че операторите не сканират мрежата за IMEI. Аз казах, че не блокират апарати по IMEI!
1.Как разбра че викам?
2.Не разбирам от аларми широките специалисти си отидоха с комунизма. Факт е че става!
3.Ми нали и аз т'ва казвам Явно не съм се изразил правилно за което се извинявам
sstefanov - майстор
Писането с главни букви е равносилно на викане (основи на нетикета).
  • 1
  • 2

Тема "Мисля, че е важно!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: