Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
masteradmin - майстор
Eто снимки направил съм ги преди 10 години оттогава не са мръднали. Монтаж и демонтаж за 5 секунди :)

Прикачен файл

P1040851.JPG
P1040851.JPG (68.43 KиБ) Видяна 9351 пъти

Прикачен файл

P1040848.JPG
P1040848.JPG (113.22 KиБ) Видяна 9351 пъти

Прикачен файл

P1040847.JPG
P1040847.JPG (127.26 KиБ) Видяна 9351 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не разбрах каква е връзката. Тъй го беше писал, все едно можеш да сваляш въщето, само защото дюбелите са дървени дялкани :? :)
Анкер за бетон на Wuerth DBL-(W-SAI)-(A2L)
На мястото на болта и планката може да се използва кука или халка с винт.

Прикачен файл

duebel.JPG
Монтаж на Schwerlastanker ungerissener Beton DBL-(W-SAI)-(A2L)
duebel.JPG (23.69 KиБ) Видяна 9304 пъти

Прикачен файл

dbl.JPG
Schwerlastanker ungerissener Beton DBL-(W-SAI)-(A2L)
dbl.JPG (5.99 KиБ) Видяна 9304 пъти
masteradmin - майстор
Извинете неправилно се изразих просто най - често анкерните болтове предполагат гайка , а не кука. Идеята че ори куките има лесен монтаж и демонтаж на въжето
marinskikt - специалист
Това е моето решение, което е разновидност на този на "masteradmin".

Прикачен файл

Prostir.JPG
Prostir.JPG (49.49 KиБ) Видяна 9262 пъти
Харалампи - специалист
masteradmin написа:
Eто снимки направил съм ги преди 10 години оттогава не са мръднали. Монтаж и демонтаж за 5 секунди :)
Единственият недостатък който забелязвам (освен ако женати не е доста висока) е че това са 5 твои секунди. Преди това обаче има 1/2 час мрънкане и напомняне.
Лъчезар - специалист
като сме тръгнали да показваме, ето и моето творения/все още не е ползван по предназначение/
Изображение
Антония - специалист
Лъчезар, перфектно е. Готова конструкция или сам я измисли и сглоби? Ако е първото, дай име на магазин, моля. Ако е второто, дай указания как се прави :)
Лъчезар - специалист
ихии чак перфектен, но пък е уникален :-D
Самия простир е от промоция в практикер 1.80м, 6бр.пръчки.
Заради грозните гъбки през които преминава връвта, а и заради много кривия ми таван. След много мислене реших да слагам окачен, до тук добре, ама били много алтави тия пластмасови гъбки и затова го направих почти разглобяем, за да могат да се отстраняват евентуални проблеми.
На дървени трупчета ~30/40 са закрепени с видии ПДЧ плоскости/гладки, бели, но не много лъскави/ с дебелина 9мм. За да се скрият видиите съм сложил алуминиеви лайсни, които се продават навсякъде, но доста трудно се обработват. По този начин не може да се разбере от какво е израбетен тавана.

Тема "дюбели за таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: