Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
genata6 - специалист
Със цел да не прозвучи като реклама.... Правих и схеми за мебели по - поръчка но накрая взех решение ! Стая е на фирмата (чилек) продават скъпи но дето се вика качествени неща ! Мога да приложа примена картинка по - късно !
А по късно като я докарат и действителнна снимка!
Pooh - майстор
rockwall написа:
коя фирма ???
Мисля, че ТАЗИ имаше предвид genata6.
Dansaver - специалист
Уф и мене ме чака същата процедура.

високото легло си е много гот, аз замислям нещо подобно, но отдолу да се издърпва друг матрак, че като дойде бабата да спи на него - да не я качвам на тавана

определено нямаш голям избор за разположението, нещо като room_sizes_225.jpg , но гардероба да е само в дясно от леглото, да не хваща ъгъла, при 3.25 като махнем 2.00 за легло ~1.20 е доволно за детски гардероб

а за мебелите - Икеа Букурещ не е толкова далеко /или Гърция/ , пусни снимки като стане готово, може да открадна нещо за моя петокласник.
rockwall - майстор
мерси

и аз си мисля че чекмеджета под леглото са задължителни,

ако горната част на матрака е на 60-70 см от земята, при матрак 10-15 см си остава доста добро местенце отдолу за чекмеджета
genata6 - специалист
Pooh написа:
rockwall написа:
коя фирма ???
Мисля, че ТАЗИ имаше предвид genata6.
Точно отначало човек мисли ,че като е турска фирма и прочия и се
замисля за качеството но това реално е жестока фирма !
Познат купи децка стая преди 10 години не е мръднала във
смисъл да не кажете метафора :-D не е избледнял цвета или пукнатинки преправяния и прочи за 10 години е супер !
Аз вече поръчах има няколко дилара в Бг !
rockwall - майстор
още нищо не сме направили

АРОН имаха хубава промоция до 15.09
ама нищо не беше точно каквото ни трябва

не ми се занимава с поръчки, че все се ядосваме след това, ама като нищо готово не е столкова варианти, че да пасне при нас ...

Аронците примерно нямат (хубав) вариант за ракла, която не е долепена до леглото, освен това раклата е колкото да се набута вътре една възглавница и 1 одеало, а останалото е някви безумни рафтове и дупки, които освен прах, нищо друго не биха събрали

ужас нЕкъв
Илиян Илиев™ - майстор
Като гледам колко сте решителни при избора по-добре се ориентирайте към избора на младоженска стая, а не на юношеска. :lol:
a_anastassov - специалист
Бих Ви посъветвал да спазите две неща:
1. Леглото да не е на една линия с прозорец и врата или прозорец и прозорец.
2. Бюрото да е поставено така, че като седнеш до него, светлината от прозореца да идва от ляво.
rockwall - майстор
anastasov

това за лявото го знам, но другото с линията не го схванах

би ли обяснил по-достъпно

леглото да не е подпрозорец-това ли искаше да кажеш

Тема "ЮНОШЕСКА СТАЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: