Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Стефко - специалист
Аз говоря за съвременните "специалисти". Ако не си от тях, се извинявам. Но виждам с какви министри/с биберони в устата/ се обзавежда правителството. За мен това е безобразие.
Leon - специалист
Стефко написа:
.....Ако не си от тях, се извинявам. .....
Знам ли от кои съм. Преди 28 години ми казаха че съм.

Ама ... не това е темата и много офф стана.
Стефко - специалист
Leon написа:
[..Знам ли от кои съм. Преди 28 години ми казаха че съм.
Разбрах те много добре. Пак преди горе-долу толкова години на мен ми казаха, че съм "Инакомислещ". Сигурно си представяш какво означаваше това определение през ония години.

И в момента съм си същия, със същото "инакомислещо" поведение. Знам, че ми вреди. Знам, че не мога да оправя света. Такъв и ще си умра.
VLADO66 - майстор
Смятaм чe можe дa сe обeдиним около тeзaтa,чe нa всяко питaнe нa нeзнaeщитe относно прeмaхвaнe нa стоитeлни eлeмeнти или изгрaждaнeто нa тaкивa,знaeщитe трябвa дa отговорят:Сaмо слeд стaновищe/проeкт/ нa прaвоспособно лицe.Съобрaжeниeто ми e чe форумa e общeствeно достъпeн и всякaкви съвeти зa бутaнe нa стeни,нaпрaвa нa отвори и др. можгaт дa бъдaт прочeтeни от всeки и в рeзултaт нa товa e възможно дa възникнaт инцидeнти дори и с фaтaлни послeдици.
Стефко - специалист
VLADO66,
И тебе те разбрах. Опитваш се да предотвратиш експлозия. :? Това е моментно състояние. Но няма да е за дълго.
stivemaster - майстор
Първо колега jekasus, принципно си прав разбира се, но когато става дума за такива като пусналия темата или svetliopi44 или Johny разбираш че принципите не важат и се замисляш осъзнават ли тези хора какво изобщо правят дали съзнават че това е сериозно ,животозастрашаващо и носещо проблеми за причинителя дали всъщност знаят че могат да бъдат издирени по ай пи и докладвани в ДНСК .
И искам да уточня че тука не става дума за страхливост а за принцип.
Колега Leon за да разбереш какво при теб е не е наред, погледни какъв процент от шанаджиите (в които се включваш и ти разбира се) е разбрал за какво служи примерно гредата в горната част на панела и подпрозорречната част.
Едва когато си наясно за какво става въпрос можеш да си "вдигаш крака да те подковат и теб , иначе си жаба" надявам се да ме разбереш , макар че се съмнявам.
Всички които си мислят че всяко нещо може да се пробва в контекста на направи си сам ,искам да кажа че има неща като градинско барбекю или шпакловка в къщи ,които не могат да донесат обществена опасност и други които могат ,моля не се занимавайте с такива за които не сте сигурни как се правят.
Последна промяна от stivemaster на ср мар 21, 2012 9:24 pm, променено общо 1 път.
Johny - майстор
stivemaster написа:
Първо колега jekasus, принципно си прав разбира се, но когато става дума за такива като пусналия темата или svetliopi44 или Johny разбираш че принципите не важат и се замисляш осъзнават ли тези хора какво изобщо правят дали съзнават че това е сериозно ,животозастрашаващо и носещо проблеми за причинителя дали всъщност знаят че могат да бъдат издирени по ай пи и докладвани в ДНСК .
Казах ти да не ми се пъчиш с ДНСК и всякакви подобни. Ако разбираш нещо от строителство, не мисли че разбираш и от закони. Никой не те бие по ушите де строиш и да правиш ремонти на базата на аргументи и информация получена във форум, та бил той и "Направи сам". И не влизай в ролята на МЕСИЯ, защото тази роля изисква сериозно покритие, каквото явно не притежаваш.
Недей да заплашваш, а се постарай с аргументи, знания и красноречие /ако имаш такива/, да докажеш правотата си, господин Димитър Общи.
Имаш ли представа колко си нещастен? Не се надценявай! С твоите претенции би трябвало най-малкото правописа ти да е на по-високо ниво :wink: .
здравеите,имах клиент които искаше да се сабори носеща стена на панелка тъи като му отказах да я изкъртя и му казах да отиде при конструктор и в общината за да пита как стоят нещата,а аз знам че не се разрешава никакво къртене кадето и да било по панелките,тои отиде и си плати при конструктор как трябва да стане това.сложиха по целия отвор които направиха сложиха P профил 0.5мм дебелина.така че които е решил и си плаща ,се ще се намери някои да го направи.
svetliopi44 - Чирак...
Бе какво му убръщате внимание на тоя лаладжия. stivemaster
VLADO66 - майстор
Аз също съм прaвил отвор зa врaтa в шaйбa,но слeд конструктивно рeшeниe зa укрeпвaнe ,коeто стaвa чaст от eкзeкутивитe нa сгрaдaтa които сa в общинaтa.Кaк мислитe, чe щe сe чувствaтe нa мястото нa човeк живeeщ в пaнeлкa,чийто съсeд отдолу прочeл някъдe чe eди-кои стeни сa нeносeщи и рeшaвa дa твори eднообeмнa aрхитeктурa с къртaчa.И товa обяснeниe чe пaнeлкитe били кутийки имa обяснeниe и товa e свързaно с огрaничeниятa при трaнспортa и монтaжa нa мeждуeтaжнитe пaнeли.Е кaкво стaвa с eднa плочa когaто e проeктирaнa дa стъпи върху чeтири стeни и ти мaхнeш eднaтa?

Тема "Ремонт в панелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: