Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Миленица - специалист
Ако вдигнеш вратата на горното стъпало, няма ли при отваряне да се плъзне почти по дъното на гардероба?
Всъщност щукна ми още една идея: поръчай си ролетна врата :) мдаа, мисля, че това е твоето решение.
Миленица - специалист
colyo написа:
и никой няма да може да си вземе дрехата от закачалката.
Ама ако правилно съм разбрала, вратата през по-голямата част от денонощието ще е затворена. Така че дори и в отворено положение да закрива закачалката, това ще е за съвсем незначително време.
colyo - специалист
Ето какво сътворих в събота:
Прикачен файл:
WP_000613.jpg
Прикачен файл:
WP_000611-2.jpg
Прикачен файл:
WP_000610.jpg
дръжката на врата е сравнително удобна и не е проблем да се отваря нито отдолу, нито отгоре.

Остава да спретна и портмантото, за да се отдели напълно пространството, но това ще стане след като взема заплатата, че много се охарчих този месец.
colyo - специалист
Още малко напредък по темата.
Прикачен файл:
WP_000656.jpg
Прикачен файл:
WP_000657.jpg
Остана да измайсторя едно шкафче за обувки, но след празниците.
batko66 - помощник
Не е зле, но, ако беше сложил вратата със стъпало и половина по-напред, щеше да е по-удобно. Поне от долната страна за отваряне. От горната пак си остава неудобно. Поне аз не бих сложил врата на стълбище без площадка пред нея.
colyo - специалист
batko66 написа:
Не е зле, но, ако беше сложил вратата със стъпало и половина по-напред, щеше да е по-удобно. Поне от долната страна за отваряне. От горната пак си остава неудобно. Поне аз не бих сложил врата на стълбище без площадка пред нея.
И на мен ми се искаше да започва пред стълбите, но не става там. Относно удобството.....удобно си е и в двете посоки. Предимно аз я ползвам и нямам проблеми. Долния коридор се стопли с няколко градуса и това беше основния замисъл.
Миленица - специалист
Супер, много хубаво е станало. Над закачалчиците можеш да пуснеш една лавица за шапки, чанти и каквото се сетиш да метнеш отгоре :)
Весели празници!
colyo - специалист
Снощи си сглобих и шкафчето за обувки. Остана да се наканя да направя и едно рафтче над закачалките и за да не стои много голо ще спретна и едно шкафче за натурии най-отгоре.
Прикачен файл:
WP_000663.jpg
Миленица - специалист
Много хубаво става! =D>
EDI - майстор
Идеално се е получило :partyman:

Тема "Врата към стълбище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: