10 см
говоря ти за 20 см и нагоре че чак се налага да се въртят на люлката.Ама карай добра ти е машинката аз все ме мързи да направим с бащата един конус че аман с брадвата.

shotik написа:Аз няма да правя такава машина,не ми е нужна,но само искам да подскажа ,че в клип за такава машина ,за да не се завърта дървото ,под конуса е застопорен клин на основата,който влиза в процепа на дървото когато конуса почва да го цепи,може би на един-два см е след върха на конуса.Ако го намеря ,ще кача линка тук.На joro123 машинката има такъв клин, клкни на снимката и ще го забележиш. Ама той ще го каже де
joro123 написа:...Дано не се смята за реклама, ...обаждам се,разбираме се за размер и фи на оста и на следващия ден конуса при мен по куриер...Жоро, ш ма прощаваш, ама има нещо гнило в Дания?!? За 3-4 часа след обаждането - да ти го остърже по размерите, да го термообработи и да ти го прати... След закалката имаш няколкочасово задължително отвръщане. Коги го истърга, коги закали, коги отвърна, па да изстине с пещта, че и до 6ч да го прати... Да ти каа, че тука немаме много вера на ора, таман начънале у форума. Не, че нещо, ама баш такива рекламне така са фръгат из началото.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: