Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Г-н кемал, всеки един от тези е в добра физическа форма.
Не поддържам ли форма, не бих бил;
- в пълна степен годен за професията.
- удовлетворен в личен план.
Навик придобит във военното училище и ЮАР.

Вероятно с шосейката въртя повече километри на година, отколкото ти с колата си.
Бягането да включмам ли или ще се наложи да крада чужди данни, които да представя като доказателство? Всичко помни тоя на ръката ми.

Злобарченценцееее, дребно запенено злобарче.
brum - майстор
Тръби има. Една за момента, но планирах да пусна още една под бетонената пътека специално за тревата. В момента в тази зона има малък кът с цветя, другото вчера го фрезовах и приготвих за трева.

Акваконтура на Гардена изглежда като идеално решение. Заръчах един надземен. Ако работи добре ще дебна промоции за още 2 най-вероятно.

А за Гардена като марка - нещата им изглеждат леко бутикови, но са сравнително читаво изпълнени. Фен съм им на инструментите.
vlax - майстор
Бръме,в грешната дупка си го мушнал. :)
:partyman:
radius - майстор
Баси, викам къде натиснах, таман да давам акъл. :lol:
Кростренажор е много по-добре за немотивирани и ненадъхани домашни спортисти. Това от постоянен опит със всичко изброено като спорт дотук. Не виждам смисъл да се обосновавам, щом търсиш велотренажор с удобна широка седалка ( оксиморон).
hidrazin - майстор
пон юли 01, 2024 10:01 ambrum написа:
Тръби има. Една за момента, но планирах да пусна още една под бетонената пътека специално за тревата. В момента в тази зона има малък кът с цветя, другото вчера го фрезовах и приготвих за трева.

Акваконтура на Гардена изглежда като идеално решение. Заръчах един надземен. Ако работи добре ще дебна промоции за още 2 най-вероятно.

А за Гардена като марка - нещата им изглеждат леко бутикови, но са сравнително читаво изпълнени. Фен съм им на инструментите.
Ти изобще знаеш ли какво пишеш и КЪДЕ пишеш...? :lol:
Слагай си акваКонтУРа на Гардена за да има на какво да се хиля.
Тръгна от нещо дето не ти е по лъжицата и стигна до ... :-D
P.S. Па аз се чудех що не пишеш в темата си за напояването...
Бръме, в крайна сметка става с маркуч и нещо такова.

Прикачен файл:
Бръмммм.jpg
Бръмммм.jpg (54.95 KиБ) Видяна 2331 пъти

Донякъде върши работа и на велотренажор... :x
brum - майстор
Абе поливало се по нощите. В 4 сутринта на велотренажора ще ме гледат странно децата :) .
Киррил - специалист
Купих си този велотренажор. За сега съм доволен. Успях да го сглобя. Няма никакви упътвания за монитора но ще гледам да налучкам.
Прикачен файл:
тренажор.jpg
тренажор.jpg (36.83 KиБ) Видяна 2215 пъти
radius - майстор
Какъв е тоя фотьойл за гледане на телевизия :lol: :lol: ще ти залепне гърба на петата минута.
То това е recumbent bike тренажор.

Тема "Избор на велотренажор." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: