Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
pipbel - майстор
Живо здраво и на тебе Видрашки през новата 2009 :partyman:

И не си го слагай много, надявам се правиш разлика между заяждане :x и бъзик :-D все пак...
escutcheon - специалист
vidrata написа:

И кво ми се защитавате по градски. :lol: .
Не само че сме от един град, ами и на една улица живеем - и то от поколения. Ти колко твои предци можеш да изброиш. Аз мога до 1535 година :lol:
А не се защитаваме като циганите- щот тозий е от наще- а споделяме :lol:
Мир и успех на всички!
vidrata - специален-специалист
Абе вий май и от една стая пишете ама нейсе да сте живи и здрави.
housedoktor - майстор
Грунда е необходимост,Аз от 3 г ползвам само розовия на деко .Винаги използвайте систена за топлоизолация на един производител и 4етете инструкциите.А грунда не само стабилизира основата а и позволява на мазилката да има времето коевто и е нужно за съхнене
eurogas - специалист
В никакъв случай не отричаме грунда, просто е смешно как може неправилен грунд за 10 минути да ти съсипе и труда и материала и настроението ???

Човек се учи цял живот и накрая умира неграмотен ! :)
ibogdanov - специалист
solo5 написа:
малиии :lepra:
я напиши кой грунд на Деко е нитроцелулозен, да не е оня розовия :?
не е розовия :)
колегата е ползвал този грунд.
http://www.deko-professional.bg/p12.php

На мен ми го продадоха от Оргахим като част от цялостното решение за изолациа на фасадата. С една малка подробност !!!! Този грунд се поставя преди всичко останало, за да заздрави и импрегнира основата. На него изрично пише, че не се полага НАД изолации от стиропор, ама няма кой да чете. Чесно казано ми се стори супер безсмислено да мажа цялата къща с него и така си седи баката ( 70 кинта ) ама нали бил част от системата... За грундиране на шпаклованата стена се ползва "розовия" грунд или всякакъв друг на водна основа.
Ако някой има желание да се тества с ПС 12 .. мога да му предложа или цялата бака или да му отлея :)
Ето и за какво точно се ползва -
http://www.deko-professional.bg/pdf/p12.pdf
Срещу офиса ми има огромен строеж и ми направи впечатление, че след декофрирането масово мажат стените с такъв грунд, явно има смисъл от тази смрад :?
donio_1 - специалист
ами ако си беше купил грунд от специализиран магазин ,в който се продават такива неща конкретно нямаше да стане така,защото найстина грунда си е важен за да стане по траина мазилката иначе на втората година си окапва.аз съм виждал сгради с грунд правени и без грунд,е има си разлика особенно ако ги гледаш след парвата година :lol: .нищо поне вече ще знаеш

Тема "Малко смях, или как един грунд може да ви съсипе труда ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: