Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
ilbratoev написа:
Зравейте ! По въпроса за сваляне на всякакви видове устийчиви бои от панел ползвам само един метод а именно: ъглошлайф + диамантен диск + издържливост на прахоляк . .............Само да отбележа че ъглошлайфа се държи легнал а не прав . Този начин не е подходящ за стени с мазилка - много задълбава
1во - "за сваляне на всякакви видове устийчиви бои от панел ползвам ........... ъглошлайф + диамантен диск " - има дискове за шлайфане и рязане - диамантеният не е за първото

2ро -"ъглошлайфа се държи легнал а не прав " = оставаше и прав да е

3то - "Този начин не е подходящ за стени с мазилка - много задълбава" - :lol: ДОБЪР ДЕН !!! - досега никой не е говорил за панел, директно намазан с боя.

Ако е боя върху бетон газова горелка върши идеално работа и става доста по-бързо от шлайфане и търкане
lipeto - специалист
Аз тапети ще сложа пак ли теслата му е майката?Тва лепило за тапети няма ли да хване ако я надраскам с телената четка и бормашината?то цяла хамалогия..то ако е така ще слагам по добре предстенни обшивки от картон да си спестя мъките .
Стените са с гипсова мазилка и отгоре е тая боя
bisplus - специалист
M_slav написа:
А после не е ли мъка при шпакловката след тая хидроизолация, в смисъл такъв, не съхне ли много бавно?
Малко по бавно но става здраво......пък и без това то с тези бои се запечатва достатъчно. :)
kuuuuuul - майстор
Тапетите се лепят добре върху блажна боя без никакви подготвителни работи,само самата боя да е здрава.
lipeto - специалист
kuuuuuul написа:
Тапетите се лепят добре върху блажна боя без никакви подготвителни работи,само самата боя да е здрава.
misli6 4e tapeta 6te hvane na taq boq?
rockwall - майстор
най-добре вземи намери още от боята

избери и тапет в същия цвят

мажи пак с боя и хакай тапети отгоре хем ще спестиш, че няма да взимаш лепило. хем ше хване гаранция, хем ще стане бетон :lol: :cool: :lol:

А СЕГА БЕЗ МАЙТАП - пробвай с розовия бетон контакт !!!

надявам се да стане
успех
kuuuuuul - майстор
Незнам какъв е точния състав на тази боя но предполагам че повърхноста е матова което ще улесни сцеплениети,аз съм лепил в/у обикновенна блажна и вече над 5 години не е мръднало,ако искаш сигурация добави и Ц200 в лепилото и няма махане после.
lipeto - специалист
kuuuuuul написа:
Незнам какъв е точния състав на тази боя но предполагам че повърхноста е матова което ще улесни сцеплениети,аз съм лепил в/у обикновенна блажна и вече над 5 години не е мръднало,ако искаш сигурация добави и Ц200 в лепилото и няма махане после.
колко ц200 на кофа лепило за тапети?
rockwall - майстор
ако тая къща си е твоя и си така или иначе в ремонт, вземи махни боята
lipeto - специалист
ПЪТНО-МАРКИРОВЪЧНА БОЯ

Материалът се произвежда на база бързосъхнеща акрилатна водна дисперсия и се използува за пътномаркировъчни обозначения на пътищата. Характеризира се с много добра адхезия към асфалт и бетон с ниска изтриваемост, устойчивост на различни температурни промени (-40 до +70°С/, устойчивост на вода, влага, петролни деривати, способност за много бързо изсъхване и достигане на подходящи якостни показатели (45 мин. при 23°С). Дебелината на еднослойно покритие ( сух филм) - 150 микрона

Тема "Как да обработя стените намазани с маркировка (боя)???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: