Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
msbrico - помощник
ivanovbg написа:
Щом спи през нощта значи няма колики. През деня иска и игра. Мисля че повечко гимнастика ще му е от полза.

Играем си, гимнастика сутрин обед и вечер по около 30 минути повече не иска почва да мърмори и хленчи.
То са грифове с играчки, то са активни гимнастики, шезлонг, но изведнъж като го свие и почва крачетата към коремчето и юмруци да стиска и се почва едно пъшкане, шугавене и всичко преминава в реване, ако не успея да го успокоя с въпросното люшкане, но като беше 5 кила ок, 6 също, ама вече е 7 и ми се схваща от кръста до врата всичко - страшна работа.
Държа да поясня, никога не е имал през нощта колики - започват от 11ч до към 19ч и после все едно не е имал :( но са си колики, защото го виждам какво прави и след това е напъване, тръцкане и усмивки като премине всичко.
Едно от първите неща на които си знае и се научихме още много одавна е че след банята, идва папането и после спането :).
Случвало се е след ваксина да го изкъпя на другия ден към 14-15ч и спи после 3 часа, но вечерта е малко по-трудно пак баня няма начин иначе се кокори и си люля цялото легло сам и се забавлява :rolleyes:
ivanovbg - майстор
Пробвай да лежи по корем върху тебе на пряко. Аз така и двете ми деца, а доскоро и внучката. Масажче на корема ... Не си казал откъде си, но ако имаш двор една външна люлка... внучката се кефи и сега за обедната почивка. На 3,5г е вече.

Иначе с моторче няма да стане като хората. То е с постоянно ускорение и рязко обръща посоката, докато люлката постепенно забавя и тръгва пак постепенно на обратно.

П.П. На внучката помагаше след ядене полулегнала на висока възглавница за 10-15 мин. и след това 1-2 лъжички чай от копър или анасон.
piron45 - майстор
msbrico написа:
colyo написа:
http://www.youtube.com/watch?v=MMVUSgC3ULk
За това всичко е подготвено с чистачките, но брат ми не знае какъв адаптор или трансформатор е нужен, защото на електромотрчето на чистачките не пише ампеража :)
Ако намерите адаптер или трансформатор с изправител поне 150W /вата/ ще имате на разположение 12.5А при 12V. Не вярвам моторчето да иска повече.

През 88г имах подобен проблем с дъщерята нощем. Имах кошче на разположение и му пригодих една сложна механична система от моторче от грамофон, механиката от превключвател на електрокар и допълнителни планки. Цялата система беше доста шумна , но пък и ефикасна. Бебето спираше да плаче, а ние след няколко дни свикнахме с шума и можеше да се спи. Тогава се прибирах от работа в 12.30 нощем и ставах в 6 сутрин отново за работа, тъкмо си лягах и дъщерята решаваше, че тогава е време да реве.Реших проблема с подръчни материали :lol:
А за тези които се опасяват за детето - нищо му няма, дъщерята успешно завърши висше, знае 3 езика и сега работи в Дубай.
msbrico - помощник
piron45 написа:
msbrico написа:
colyo написа:
http://www.youtube.com/watch?v=MMVUSgC3ULk
За това всичко е подготвено с чистачките, но брат ми не знае какъв адаптор или трансформатор е нужен, защото на електромотрчето на чистачките не пише ампеража :)
Ако намерите адаптер или трансформатор с изправител поне 150W /вата/ ще имате на разположение 12.5А при 12V. Не вярвам моторчето да иска повече.

През 88г имах подобен проблем с дъщерята нощем. Имах кошче на разположение и му пригодих една сложна механична система от моторче от грамофон, механиката от превключвател на електрокар и допълнителни планки. Цялата система беше доста шумна , но пък и ефикасна. Бебето спираше да плаче, а ние след няколко дни свикнахме с шума и можеше да се спи. Тогава се прибирах от работа в 12.30 нощем и ставах в 6 сутрин отново за работа, тъкмо си лягах и дъщерята решаваше, че тогава е време да реве.Реших проблема с подръчни материали :lol:
А за тези които се опасяват за детето - нищо му няма, дъщерята успешно завърши висше, знае 3 езика и сега работи в Дубай.

Благодаря :)
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
Нещо се оля с тея 12,5А. По-близо е до 2,5А.
Мерил съм на Москвича, защото правих интервално на чистачките. На едната скорост беше по спомен 1,5А, а на другата около 2,2А. Пък руснаците никога не са се целили в икономията.
msbrico - помощник
Накрая се взе най-лесното решение:
Свързване към акумулатор, той към зарядното, а то към тока :) :) :)
VLADO66 - майстор
msbrico написа:
Акумулатор в спалнята е лоша идея/и вредна/ :|
msbrico - помощник
VLADO66 написа:
msbrico написа:
Акумулатор в спалнята е лоша идея/и вредна/ :|

Знам.
Ще е в коридора и с кабел до спалнята :)

Тема "автоматично люлеене на бебешко легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: