Здравейте пак!
Рецептата за вар със сол е желязна. Но иска технологична дисциплина. Не може върху старата "вар", т.е. винервайс, да сложиш новата. Трябва да е чисто отдолу. Хареса ми варианта на Сто-Ян, но то си е мазилка.
У нас варта е от 20 г. и периодично я освежавам. 3 лева за вар и десетина лева за четки.
И издържа на дъжд и влага, "Но иска технологична дисциплина" .
Рецептата за вар със сол е желязна. Но иска технологична дисциплина. Не може върху старата "вар", т.е. винервайс, да сложиш новата. Трябва да е чисто отдолу. Хареса ми варианта на Сто-Ян, но то си е мазилка.
У нас варта е от 20 г. и периодично я освежавам. 3 лева за вар и десетина лева за четки.
И издържа на дъжд и влага, "Но иска технологична дисциплина" .