Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
puh4 - специалист
доста се озорих с тия снимки, (сефте ми е) дано да са от полза за начинаещите.

Прикачен файл

CIMG6223.JPG

Прикачен файл

CIMG6214.JPG

Прикачен файл

CIMG6201.JPG

Прикачен файл

CIMG6192.JPG

Прикачен файл

CIMG6187.JPG
bulhomes2 - майстор
Тъй с 2 водача съм по-съгласен, че ще стане.
puh4 - специалист
bulhomes2 написа:
Тъй с 2 водача съм по-съгласен, че ще стане.
не винаги е нужно два водача, според зависи колко място имаш отгоре.
bulhomes2 - майстор
Е ясно е. Ако имаш място за по-голяма кривка, която да е над отвора.
puh4 - специалист
за различни входове има различни начини за пригаждане на релсите .
bulhomes2 - майстор
Абе Пух, като знаеш толкова - вземи та му обясни на човека. Какво само подаваш на час по лъжичка и трябва с клизми да ти се вади информацията. Моята врата е ролетна и е с дистанционно и хич не ме касае темата. Опитвам се да предпазя човека от грешка.
puh4 - специалист
bulhomes2 написа:
Абе Пух, като знаеш толкова - вземи та му обясни на човека. Какво само подаваш на час по лъжичка и трябва с клизми да ти се вади информацията. Моята врата е ролетна и е с дистанционно и хич не ме касае темата. Опитвам се да предпазя човека от грешка.
ко да обяснявам повече от това, че с гривна от бойлер и профил от гипскартон не става. и аз се опитвам да го предпазя, или просто да си млъкна завинаги (както си бях до оня ден). ако иска съвет как става ще помогна, само не ми се карайте (моля ви се).
romanpm - майстор
puh4 написа:
bulhomes2 написа:
ко да обяснявам повече от това, че с гривна от бойлер и профил от гипскартон не става. и аз се опитвам да го предпазя, или просто да си млъкна завинаги (както си бях до оня ден). ако иска съвет как става ще помогна, само не ми се карайте (моля ви се).
:) Благодаря засега за съветите и снимките , спокойно , профилът е от дограма и е доста по-дебеличък не е за гипскартон :wink: пък и имам достатъчно време местото е закътано няма мангали , да чукнем... :lol:
romanpm - майстор
Купих кривки и ролки , дотук я докарах за два дни :)

Прикачен файл

DSCF7188.JPG
DSCF7188.JPG (51.45 KиБ) Видяна 4370 пъти
bulhomes2 - майстор
Свърши лентата ли, че само една снимка? Баш кривката не си показал. Другите панели кога ще ги слагаш?

Тема "автоматизирана гаражна врата направи си сам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: