Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
LazarGanev - "Велик майстор"
bingobongo написа:
LazarGanev написа:
Това с врязването в сифона на мивката ми идва в повече и спирам с коментарите :cool:
Дай по добра идея ако имаш.
Ами най-лесното решение - това дълго тяло на сифона от тръба ф32 позволява да се сложи У-разклонител, на който да сложиш тапа, да я пробиеш и да вкараш маркучето в нея. Между другото не е късно :wink:
Е то не е ф50, а ф32. Ма твоите предложения са още по-елегантни. Решения много, само не това дупчене на тръбата. :vom:
Наскоро поправяхме една такава магария, сътворена от стар клиент - в панелката тоаленната му нямала нито подов сифон, нито мивка и той решил да поправи тази несправедливост, като пробил 2 такива дупки на водостока за дъждовна вода, който минава заедно с другите тръби през една ниша в кухнята. Силиконирал и всичко било наред, но отскоро при всеки дъжд избивала вода. Извика ни спешно, срязахме тръбата и открихме... бирена кутийка, паднала от покрива на блока (може и нарочно пусната от някой "майстор"). Задържала се на врязаните 2 тръбички и вече служи като пръскало :)
bingobongo - напреднал
LazarGanev написа:
Това с врязването в сифона на мивката ми идва в повече и спирам с коментарите :cool:
ХиХи не съм те разбрал правилно.Помислих че имаш против отвеждането на водата в сифона а не в тоал.казанче.Че е грозно спор няма,но това ми бе първата идея след като видях как се мокри банята от клапана.В тази си част извън душ кабината банята е суха и не е с плочки"освен около мивката" а с фототапет. Това с дупката в тръбата е временно,там имам още работа,Т-разклонители и изводи за бидето.Като го направя ще кача снимка.

Тема "Едно решение за капещ клапан на бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: