filmatoplo написа:Дай Боже! Стискаме палци!Аз имам добри новини от Съюза , очната операция е минала , следва възстановяване леко полеко , детето (големия ми син) гледа по добре , след седмица ги чакам обратно да се върнат с майка си ,дай боже
да се оправят и при вас нещата
.Имам и малък син Митко 4,5 год , аз го гледам сега .По Коледа се случват чудеса , едно от тях трябва да е вашето.
filmatoplo написа:Преди малко казах на Митака за успешната операция на твоето дете и очите му се навлажниха,усмихна се леко и ми стисна ръката.Сякаш искаше да каже-Нали ти казах че всичко ще е наред.Пожелавам ви бързо възстановяване и наистина по Коледа да станат чудеса.Аз имам добри новини от Съюза , очната операция е минала , следва възстановяване леко полеко , детето (големия ми син) гледа по добре , след седмица ги чакам обратно да се върнат с майка си ,дай боже
да се оправят и при вас нещата
.Имам и малък син Митко 4,5 год , аз го гледам сега .По Коледа се случват чудеса , едно от тях трябва да е вашето.
алцек написа:Хей, човек, зарадва ми душата!
Преди малко казах на Митака за успешната операция на твоето дете и очите му се навлажниха,усмихна се леко и ми стисна ръката.Сякаш искаше да каже-Нали ти казах че всичко ще е наред.Пожелавам ви бързо възстановяване и наистина по Коледа да станат чудеса.
Първите десет сеанса на рехабилитатора минаха и продължаваме със втората програма.Не знам какви ръце има това момче (рехабилитатора) но накара Митака да става почти сам от леглото държейки се за проходилката.Обещал ми е че ще го изправи на крака и май ще си спази обещанието.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: