• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
pipbel - майстор
Като сметнеш всичко и се оказва, че е по-добре да си купиш едно митцубиши вместо да си правиш сам рекуператор
Адаш, eurogas - благодарности че я развихте така добре тази тема, та взеха да се поизясняват малко нещата.
Определено си струва да заделя хилядарка и прибавя още 1 перо в довършването на къщата -рекуператор Мицубиши.
eurogas - специалист
Вземи го пробвай, ако кажеш че е добър веднага скачам.

Иначе питах тези майстори дето ми монтираха климатиците на Мицубиши, но те дори не знаеха нищо за рекуператорите, не са монтирали и от мен научиха за тях, аз мислех че са наясно.

Как може да работиш с една марка като Мицубиши и да не познаваш различните и продукти, срамота за професионалисти ? :)
sasooooooooo - "специалист"
Май говорим за тесни специалисти...
velsi - Почетен майстор
Нормално е да не разбират. И да не са чували. Те Мицубиши и автомобили правят, значи ли това, че и от тях трябва да отбират?
eurogas - специалист
Неее, моите майстори на климатика казаха че монтират и вентилация, работят с ветнилационни системи Мицубиши но имат опит с големи машини с голям обем за централна вентилация на по-големи обекти.

А за рекуператори за една стая и вътрешен самостоятелен монтаж не бяха чували, те и в офиса на вносителя на Мицубиши едва се сетиха за какво ги питам, явно този продукт не се купува много често и е непознат ? :wink:
здравейте. имам един вьпрос. живея в ЕПК, пролетта си направих вьншна изолация дограмите са сменени преди 3 години и сега пьрвата зима с изолацията в нас е потоп. тече по дограмата мухлясаха стени паркета се наду. купих си преди 5 дене влагоуловител(досега незнаех за сьществуването им) отчете влага 95%. с него я свалям на 55%. та вьпроса ми е откьде се появи тая влага след изолацията
ribnikolaevi - майстор
Това звучи страшно. Кои стени мухлясват?
crez - майстор
pacorkin написа:
здравейте. имам един вьпрос. живея в ЕПК, пролетта си направих вьншна изолация дограмите са сменени преди 3 години и сега пьрвата зима с изолацията в нас е потоп. тече по дограмата мухлясаха стени паркета се наду. купих си преди 5 дене влагоуловител(досега незнаех за сьществуването им) отчете влага 95%. с него я свалям на 55%. та вьпроса ми е откьде се появи тая влага след изолацията
Сега си като в пластмасова кутийка :lol: отваряй широко прозорците през час и парното на 5 :?
мухлясват стени в спалнята хола и кухнята. само в едната стая е ОК. ако постоянно ще е отворено и парното на 5 какьв е смисьла от изолацията??? по добре да я махна :-D има и други апартаменти в блока с изолация и нямат проблем. може ли още да са ми мокри стените :? ние сме двама човека цял ден сме на работа и като си дойдем след 17h пак си е влага?
ribnikolaevi - майстор
Под кои стени имах предвид външни, вътрешни, с прозорец или на калкан? На кой етаж си?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Решение на конденз?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: