• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ltsakev - помощник
Снимка1, Снимка2, Снимка3, Снимка4.
Ето го и проблема. Не тежа кой знае колко 85-90кг, не съм правил секс на него. Гледам си само филмите почти излегнат. Снощи се опитах да поцъкам Света на Уаркрафт и много бързо ми мина мерака като полегнах на една страна последван от страшен пукот. Станах като попарен, обърнах стола и ето това което виждате и вие видях и аз.

Питането ми е къде мога да открия този механизъм?
Рових из сайтовете и попаднах на това

Заварчик на ЦО ми каза, че много трудно може да оправи вътрешното цилиндърче. Май ще е по добре да си закупя, но от КЪДЕ ми е въпроса? Някой виждал ли да се продават в магазинска мрежа такива механизми и къде?
velsi - Почетен майстор
Не знам за кое цилиндърче става въпрос, но това, което виждам на снимките може да се завари без никакъв проблем. Особено пък на СО. От Тайван едва ли някой ще ти изпрати въпросния чарк, така че действай. :-D
ltsakev - помощник
velsi написа:
Не знам за кое цилиндърче става въпрос...
ей за това което се вижда на тази снимка 4 му викам цилиндър, щото е скъсана заварката на самото него. вътре в този отвор влиза газовия амортисьор
крум - специалист
Намери си основа от някой друг офисен стол.
В нашта фирма правят на всеки 3-4 месеца чистки и изхвърлят поне по 5-6 стола. Сигурен съм, че и други фирми имат подобни практики.
velsi - Почетен майстор
На самото цилиндърче нищо му няма, а както вече казах не е проблем да се завари. Това мога да го заваря с електрожена, а с СО е просто песен.
ltsakev - помощник
крум написа:
Намери си основа от някой друг офисен стол.
В нашта фирма правят на всеки 3-4 месеца чистки и изхвърлят поне по 5-6 стола. Сигурен съм, че и други фирми имат подобни практики.
Идеята е добра. Ще погледана да видя в нашата фирма има 1-2 захвърлени такива стола. Но се чудя механизма дали ще е същия и дали ще пасне? Едните са един модел, а другите са друг?!?!
крум - специалист
Вземи цялата основа.
rockwall - майстор
коя е фирмата, в която изхвърляте на месц по 3-4 стола

да дам адрес да ми ги пращате - ще стане добър бизнес :lol:
крум - специалист
нЕма да стане бизнес - първоначално идваха едни юнаци да ги попристягат столовете, ама явно се е стигнало до извода, че така се губи време и ресурс.
Явно е по-изгодно да се изхвърлят.
Само ентусиазси като мен си прибират по някой стол, от който все още може да се направи нещо (примерно да му се заварят разцепените тръби на облегалката или да се шинират счупените носещи подлакътници. Аз съм взел два стола - повече в къщи не са ми нужни. А като гледам, по-старите ще имат нужда и от ново дунапренче, че дупето боли.

Тия под нас са още по-големи изхвърлящи.
Та мисълта ми е, че ако се огледа човек около някой голям офис, все ще засече момента, в който се прави поредната чистка.
meriko - напреднал
Ако имаш път към София, драсни два реда на мейла и ще ти дам една цяла долна част за стола. :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Офисен стол, счупено каре-основа(люлеещ механизъм)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: