Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
B12 - специалист
Emerald моля за професионалното ти мнение искам да оцветя детската в 2 цвята, как да ги разделя :? Нещо такова като на снимката,ако можеш ми помогни със съвет.

Прикачен файл

3d172757-7565-4150-8929-9c8e15cecaa6_player_edited.jpg
3d172757-7565-4150-8929-9c8e15cecaa6_player_edited.jpg (51.66 KиБ) Видяна 8791 пъти
housedoktor - майстор
За да разделиш цветовете ти трябва гладка и здрава основа.После с облепваща лепенка /възможно по-широка/внимателно подлепяш.след като позасъхне боята внимателно отстраняваш.Но не чакай да засъхне напълно.Вече след окончателното засъхване повтаряш с другия цвят.Поне аз така го изпълнявам

Прикачен файл

0303_hf.JPG
ето подобно изпълнение на един приятел
0303_hf.JPG (177.41 KиБ) Видяна 8777 пъти
B12 - специалист
Основата ми е гладка и вчера я грундирах сега трябва да измеря къде ще се разделят цветовете ,обаче се чудя от къде да меря от тавана или от пода и като измеря тогава ще сложа лепенката ,а каква да е лепенката и кой цвят първо да нанеса горния или долния ?Все си мисля , че ако сложа първо долния има вероятност да се изпръска от долния :?
B12 - специалист
от горния иман впредвид
housedoktor - майстор
Бояджийските лепенки се продават по магазините а аз бих почнал от горният цвят първо.Относно измерването
Избери си една височина и пусни ниво от там по цялата стая/виж някой приятел ,който има лазер,че става много бързо и точно/ако мериш от тавана или пода то те трябва да са равни .
B12 - специалист
Благодаря за помоща сега отивам да купя лепенки и да меря,приятел с такова нещо нямам ,но смятам , че ще се справя и сама ако възникнат проблеми пак ще пиша за помощ :o

Прикачен файл

099.gif
099.gif (40.86 KиБ) Видяна 8753 пъти
Emerald - модератор
===
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:22 am, променено общо 1 път.
B12 - специалист
Emertald не се обиждай питах теб защото останах с впечатление ,че ти
си спеца по цветовете,ако съм те обидила извини ме,а на другите спецове огромно БЛАГОДАРЯ и съжелявам ,че притеснявам хора с моите дребни проблемчета .Няма да досаждам повече. :x
B12 - специалист
а за спокоиствие на всички , утре ще снимам апартамента и ще видите ,че ще се оправя и сама
B12 - специалист
ще снимам от -до тук гледа ли се видео?

Тема "Въпросче към Emerald" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: