Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
здравейте,
тъпо и упорито реших да сложа тапети в мойта баня - размери 1,10 на 1,80м. Стените намазах с хидроизолация и отгоре лепнах тапетите с "специално" лепило за повишена влажност. Сега обаче като изсъхната тапетите - че малко се накъдриха след поставянето..... там където се срещат двата тапета - нещо не се залепиха май :? . А и долу към пода /цокъла е от теракота/ върху холкера - най компроментираната зона според мен пак не искат да се лепнат. Дайте съвет какво да ги правя тия зони? Някакво друго лепило ли...........?
georosi - специалист
Здравей,за такава малка баня не е препорачително-тапети,но вече сте се постарали доста.Където е разлепено провай с лепило-С200.Тапет върху теразид,терафлекс и подобни не залепва така че доло го прережи с макетнно ножче и боядисай ,може и лайсна да сложиш със силикон.Ако има въздух някъде с една спринцовка -С200 разреди с вода или от "специалното " лепило и инжектирай под тапета и го преглади да залепне.Трудно се оправят такива работи,но все пак успех.Ще се справиш.
Благодаря ти!
Ще пробвам с С200. Това което ми разказаха за него е че избиват жълти петна след известно време от лепилото. Но предполагам че след като е само в контактните зони между лентите тапет няма да има проблем :lol: . Иначе банята става супер на едни прекрасни цветя....
svetlifen - напреднал
Здравей! аз искам да изкажа собствения си опит за тапетите за баня, сложихме преди 2 години вкъщи и сме мн доволни,лепихме с Ц200 върху блажна боя и е ок всичко, на снадките сложих силикон,мухлясва на места около мивката но SAVO е за това!

Тема "тапети в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: