Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Georgy Porgy - помощник
Здравейте

Въпроса възника скоро при мен... очертава се тръбният път между външното тяло и отвора в стената да е около 3 - 4 мерта.
Съгласетте се че много е грозно някакви тръби с изолация в откроявщ се цвят да се простират (в най лошият случай по-диагонал :shock: ) между тялото и отвора в стената...

Стената има изолация и мазилка от външна страна.

Първото за което се сеща човек е тръбни канали....не ми допадат - най-малкото защотото не се решава лесно проблема с цвета им.

Някакви други идеи ?
velsi - Почетен майстор
Вкопаване в изолацията.
MalBazaar - напреднал
вкопаване и отгоре мазилка после боядисва6 мазилката с боя в някаква фигурка и въобще няма да личи че има нещо .. :)
Georgy Porgy - помощник
М...да това е възможно решение

не е много практично .. особенно ако изолацията и мазилката са вече направени!

Други варианти ? :)

Не съм специалист ( а и нямам достатъчно направени наблюдения) за това и непредлагам ниакави варианти за обсъждане..
mitko414 - специалист
Ако е възможно външното тяло да се монтира така, че тръбният път да е само вертикален, без чупки, решението с кабелен канал не е толкова лошо като визия.
Огледай сградите, все ще видиш някъде направено по този начин и ще можеш да прецениш дали ти харесва.
БАШ МАЙСТОР - специалист
това е мечтата на дизайнера в мен ,след 2 кила ракия!,накарай го да ти пусне пакета тръби ,вълнообразно,щом е диагонал,и за акцент да смени оплетката с черна и отдалече ще изглежда като Фиба,ако е синя,, вълна и така....................ако го насече и сложиш фалшива стрелка накрая, си е гръмотевица!натроши огледало и го прилепи със силиконоподобно ,шибни един диод под ъгъл и вечер си "Дис",иначе вкопаване и нова шпакловка,а що си мисля че майстора не е избрал мястото там?
drobsa - специалист
може и да го облицоваш с ламперия !
шкуриш!
безиросваш !
лакираш и готово няма тръби от климатик
velsi - Почетен майстор
Абе каква ламперия?! Човека пита как да скрие тръбите на фасадата отвън.

Тема "Тръбите на климатика и фасадата.. идеи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: