• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Алксандър Марков - специалист
Здравейте,
някой да знае кординати на производител на полимер-гранитни плотове в БГ.
Намерих само едни турски на 350лв. л.м. Всичко друго от технически и там друг камък е мног по-скъпо.
???
Алксандър Марков - специалист
Варна, ама и тук североизточният върши работа.
gofi - помощник
0894393003 Рафет,фирма ШАНСИ,гр.Ардино,малко ти е далеч,но мисля,че зареждат и Варна
kr1100 - майстор
ЗПЗ в двора на "Варна Комерс" след прегледите до бившия склад на "Косер'

склад N 6
Здравейте, а за София има ли къде да се намери такова нещо?
torbalan - Дървен философ
има, разбира се!

Совия 1336
Околовръстен път 725 (между люлин и обеля)

ходил съм там - взе ми се акъла... страшно много камъни имат в наличност...
lov - майстор
В Ловеч има фирма занимаваща се е рязане на камъни и последващи обработки за плотове или каквото и друго да си помисли човек. Провокитах се да пиша по темата не за да рекламирам някой а защото не мога да ви се начудя на акъла защо се нахвърляте на всички изкуствени материали.За които не знаете след 10-15 години как ще изглеждат. Като ми цитирате и едни цени от 350 лева нагоре си е живо обитджийство. Аз доста се рових за информация относно камъка и се оказа че най доброто за кухненски плотове е естествения гранит. Термоустойчив не се наранява лесно защото е един от най-твърдите камъни и най вече не попива мазнини. Като последното е най-голямото му преимущество.
Като цветове и шарка също не предполагах колко разновидности има. За 2 плота 220х70 и 140х40 плюс 2 подпрозоречни камъка 70х18 миналата година платих към 700. Като самия камък не е толкова скъп 50-80 лева кавдратния метър. Повечко идва самата обработка защото се плаща на линеен метър.Цената при мен стъпи на толкова защото в големия плот има изрязване на отвор за мивка което отхвърля още крайната цена. И другото което ме дразни е начина по който търговците си рекламират боклуците. Първото нещо е почват произведено в Италия виждате ли значи е качествено. А ми аз там така и не успях да видя поне един плот от такива материали. Хората си слагат само естествен камък който практически ги надживява.
Тъй че колега разрови се и си потърси естествен камък.

П.П. Ако имаш интерес мога да кача някоя снимка какво правят хората.За сега се въздържам за да не кажат че е реклама.
А и torbalan виждам че и той се е изумил какво предлагат хората.Ходил в тази фирма също но не се сещах за адреза и за това не я споменах.
bulhomes2 - майстор
Тия в Ловеч им пратих факс да ми направят подпрозоречните камъни. Не стига, че на големите прозорци като нямали дълги ги рязали да си ги снаждам (без да ме питат дали искам естествено), ами и като почнах да ги лепя се оказа, че и на ширина са малки. Булката дето приема поръчката се объркала и сега вместо хубав цял подпрозоречен камък, за какъвто съм си платил, имам такъв разделен на 4...
sstefanov - майстор
Още един глас за естествения гранит!
По-евтин, по-здрав, по-хубав и по-естествен!
  • 1
  • 2

Тема "Плот за кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: