Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
no4a - помощник
Здравейте отново!Някой има ли идея как може да се направи такъв простир,или пък откъде може да се закупи?

Прикачен файл

B0000BYDEA.01-ADFRQ5K4I2LNR._SS500_SCLZZZZZZZ_V1134514756_.jpg
B0000BYDEA.01-ADFRQ5K4I2LNR._SS500_SCLZZZZZZZ_V1134514756_.jpg (23.71 KиБ) Видяна 37493 пъти
masteradmin - майстор
На много места го има, но според мене е голяма пръчка (за нищо нестава)
Стефан - майстор
То май стана дума за това в друга тема, ама кой да чете?
mariayn - специалист
имам по добри от тези в Практикер ,цената е около 30 лв
Имах такъв простир с изтегляне 'Leifheit' ot Metro, в началото му се кефехме с жена ми, но скоро съвсем спряхме да го прибираме.
От около 2 години сме с пръчки на ролери и въженца - Наи-добрата система според мен, малко е зор монтажа но после се простира/отпростира супер лесно.
fichtenweg - специалист
bodlivez написа:
Имах такъв простир с изтегляне 'Leifheit' ot Metro, в началото му се кефехме с жена ми, но скоро съвсем спряхме да го прибираме.
От около 2 години сме с пръчки на ролери и въженца - Наи-добрата система според мен, малко е зор монтажа но после се простира/отпростира супер лесно.
за такъв простир като този ли става въпрос по-горе?
(таванен простир за тераса и баня)

Изображение

Явно са много удобни понеже когато не се ползват (в прибран вид) не заемат място и не се размотават разни въжета насам натам.

Моля за информация откъде можем и ние да си вземем такъв простир и долу горе колко струва.
kari - напреднал
fichtenweg написа:
bodlivez написа:
за такъв простир като този ли става въпрос по-горе?
(таванен простир за тераса и баня)

Явно са много удобни понеже когато не се ползват (в прибран вид) не заемат място и не се размотават разни въжета насам натам.

Моля за информация откъде можем и ние да си вземем такъв простир и долу горе колко струва.

Производител:"Припор 2005"ЕООД-София
АТЕЛИЕ и МАГАЗИН
бул."Ботевградско шосе" бл.6 вх.В гръб
тел.02/8452737 GSM:0898539524
e-mail: ugrash@abv.bg

Дано съм ти помогнала /преписах ти визитката им дословно,но за цени нищо не пише/
Spassow_lbg - специалист
абе не се ли казва простор или аз съм прост :?
pesho - специалист
Spassow_lbg написа:
абе не се ли казва простор или аз съм прост :?
..Ъ-хъ...
velsi - Почетен майстор
Простор е едно друго нещо: широка, необятна шир, погледа ти стига до хоризонта... ето това е простор. А това дето ти висят праните гащи на него е простир. Не изключвам и варианта и двете да са верни.

Тема "сгъваем простир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: