• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
iolly_ - специалист
Здравейте...в едно детско клубче харесах една маса, която отгоре имаше квадратни отвори. В тях може да се слага различен вид украса..например мидички през лятото..шишарки през зимата. Отгоре се слага стъкло за да не се праши. Много ми харесва идеята. Дали някой може да ми помогне с някое чертежче на такава, че искам да си поръчаме. Мерси предварително.
Здравей! Напиши поне размери на масата, която желаеш както и брой на отворите.
iolly_ - специалист
Здравейте...в момента ми е трудно точно да кажа размер, защото обзавеждаме ново жилище и то доста малко и още не ясно за какъв размер ще има място, но се боря за стандартен не малък размер холна маса и си го представям с три квадратни отвора плитки по дължина на масата.

Мъжът ми много иска да има отдолу под масата и едно рафтче да си сложи някой вестник или списание, което мен ужасно ме дразни, защото веднага си представям безпорядък.
rockwall - майстор
относно масата - аз си направих скоро холна масичка, като за идея ползвах ето тази маса, но после реших че ми трябва по-стабилна и я попромених

тук можеш да видиш размерите

Прикачен файл

masa 1.jpg
masa 1.jpg (74.32 KиБ) Видяна 12256 пъти
rockwall - майстор
ето и моята "подобрена" версия на снимките по-долу

за информация - оригиналът = 200 лева

моето изпълнение = 50 лева
(като в тях влизат нарязани и кантирани плоскости + винтове и сглобки + крачета

сглобяване = 1/2 час труд и един винтоверт

РАЗМЕИТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО НА МОДЕЛА ГОРЕ - ако не можете да си я начертаете - пишете - ще ви помогна

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ФОРУМА

Прикачен файл

masa 004.jpg
masa 004.jpg (165.03 KиБ) Видяна 12244 пъти

Прикачен файл

masa 003.jpg
masa 003.jpg (107.64 KиБ) Видяна 12244 пъти

Прикачен файл

masa 002.jpg
masa 002.jpg (114.93 KиБ) Видяна 12244 пъти

Прикачен файл

masa 001.jpg
masa 001.jpg (112.26 KиБ) Видяна 12244 пъти
rockwall - майстор
има място и за вестници и списания - че даже е разделено и на две -едната страна за неговите - другата за твоите
Щайгаджия - специалист
НА мен много ми хареса тази

Прикачен файл

5585_big_152-маса.jpg
Taзи е някаде от тук-на мен ми харесва
5585_big_152-маса.jpg (30.42 KиБ) Видяна 11555 пъти
pipbel - майстор
интересно какво им харесвате толкова на тези маси на снимките ? :?:
Ми точно на щайги си мязат ( да ме извини Щайгаджия-та ) :-D :-D
Разбирам нещо нестандартно като форма, функционално, с промяна на височина, на размери, дърворезба и т.н., а то - 3 ПДЧ на кръст и готово.
Абе вкусове всякакви.....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе разбирам какво им е хубавото на тези маси. Правят се за 40 минути и 30 лева. Но щом има хора които да питат какво-как...
Щайгаджия - специалист
3 ПДЧ на кръст и готово-вкусове всякакви,но като е функционално и изчистено става за всякакъв интериор.Тежка маса с дърворезба например...какви трябва да са другите мебели около нея?
  • 1
  • 2

Тема "Интересна холна маса....идеи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: