• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
man_un - напреднал
Здравейте, от скоро съм собственик на къща и в момента тече леко козметично ремонтче. Тъй като там са майсторите аз съм насочил своите усилия към двора - по точно барбекюто =P~. Като цяло то е изградено с покрив, мивка и т.н. Самото барбекю е зидано, но ми липсва пещта. Възможно ли е да бъдат свързани двете заедно или отделно трябва да се зида пещ?
stiv1961 - майстор
Снимки на барбекюто може ли :?
man_un - напреднал
stiv1961 написа:
Снимки на барбекюто може ли :?
За момента имам само тази

Прикачен файл

1.jpg
stiv1961 - майстор
Като гледам зад барбекюто нямаш място за изграждане на пещ. Трябва да се мисли странично изграждане. kabel96 има такова барбекю/пещ. Според мен не е невъзможно :)
man_un - напреднал
събота или неделя ще ходя до там и ще снимам за по-добра представа. Благодаря за бързия отговор.
stiv1961 - майстор
О.К., особено мястото отдясно и зад барбекюто :partyman:
man_un - напреднал
Малко по-късно, но ето снимките
Прикачен файл:
P2150036.JPG
Прикачен файл:
P2150037.JPG
Прикачен файл:
P2150043.JPG
bulhomes2 - майстор
Говорено е вече - viewtopic.php?t=32773
man_un - напреднал
bulhomes2 написа:
Говорено е вече - viewtopic.php?t=32773
Да, но не виждам това, което ми се иска(нямам предства дали е възможно) - с един комин да бъдат и двете. Като се запали барбекюто да може да се нагрява и пеща, а не да паля огън в самата пещ и след това да се вадят остатъците от огъня.
stiv1961 - майстор
Те и двете могат да са в един комин, но поне аз за пръв път чувам огъня на барбекюто да нагрява пещта :? Иначе комбинация може като тази на kabel96 в темата, която е постнал bulhomes2.
  • 1
  • 2

Тема "Изграждане на пещ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: