Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
bairon - помощник
здравейте, майстори! мисля да си слагам бяла пвц дограма. бих ли могъл след време да си я боядисам в друг цвят? С какво ще мога сам да си я боядисам (продукт, марка..) Мерси за съветите!
velsi - Почетен майстор
Не съм убеден, че ще може да се боядиса. Поне не и така, че да ти хареса. По-добре си сложи цветна още сега. Малко по-скъпо е, но пък изглежда перфектно.
estrogen - специалист
Върху ПВЦ дограмата хваща автобоя някой ацетонови бой , обаче хващат страшен гланц и изглеждат като лак за нокти , аз не ти препоръчвам боядисване , практикува се да се слага фолио . Успехи
velsi - Почетен майстор
Да, фолирането е вариант, но първо: много трудно се лепи върху профили, в смисъл не че не лепне, просто формата им е кофти. Второ: оригинално фолираната дограма там където няма фолио е с кафява на цвят пласмаса. С бяла ще бъде грозно, когато прозореца е отворен. Трето: фолиото, което се продава се свива от слънчевата топлина макар и малко. Миналата есен си направих така едно прозорче от алуминий. Беше ми любопитно просто, пък и беше неотваряемо. Стана перфектно, но сега гледам, че по ъглите се е свило и се е показало бялото отдолу. Не е много, но си личи.
Иначе има и матови бои, но аз мисля, че ще стане грозна работа с боя.
:-D има спрей за ПВЦ - с него боядисват вътрешните тела на климатиците втора употреба , но става като портокалова кора. Не личи от далече , защото е решетка и площта е малка - при теб е по-голяма и се съмнявам да стане добре .
Успех :drinkers:

Тема "боядисване на PVC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: