Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Здравейте,

Някои наясно ли е за биометричните брави, тъй като съпруга ми ме натиска да си сложим, а аз все още не съм сигурна, че това е добра идея. :?

Благодаря Ви предварително за оказаната помощ.
evdoki - специалист
Гледах един епизод на двамата от Mythbusters, където отваряха брави само с наплюнчена ръкавица. А по описание на производителите на бравите бяха необходими, отпечатъци, специфично изпотяване, температура и т.н. Та ако американските брави не издържат на теста, как ли ще се представят китайските :-D
Takezo Sensey - модератор
lub_radkova написа:
Здравейте,

Някои наясно ли е за биометричните брави, тъй като съпруга ми ме натиска да си сложим, а аз все още не съм сигурна, че това е добра идея. :?

Благодаря Ви предварително за оказаната помощ.

Имам познат, който е разработил подобно нещо тук в България. :idea:

Трябва да го патентова ( в момента се бори). И скоро ще излеза на пазара. :!: Почакайте още малко.

Неговите ще отключват с ириса на окото :idea:
CARRION - специалист
Фирма SOLID 55 - Намират се в София
http://www.solid55.com/
null - специалист
Зарежи тая биометрия
Един познат си купи нов лаптоп. С четец за пръстови отпечатъци. И след като конфигурира супер,най,... високото ниво на защита на персоналната информация му се наложи да си купува нов лаптоп защото стария не го пускаше и беше криптирал и твърдия диск даже, пък биоса не дава да се пипа ... и въбще стана една страшна работа дето и в сервиза не можаха да го оправят (поне веднага не можаха)
rusev - специалист
Ами, ако се порежеш или пък си изгориш пръста, който си запазил като кодов отпечатък, тогава какво правим? Ще стоим отвън и няма да можем да се приберем вкъщи.
lz1wvm - специалист
Всяка брава може да запомня минимум по два пръстови отпечатъка така,че един пръст не е проблем.А за тия с мръсните ръце има и брави с допълнителен код.Така че всеки си преценя :)
Поздрави
БАШ МАЙСТОР - специалист
на миналогодишното стройко аха да си взема, излизаше около 800 лева,с бравата 900 ,не е вярно че само два можеш , и това с ръкавицата е на филми само ,принципа е различен,отказа ме дъшерята,малка е ,и тябваше всяка седмица да въвеждам метрията и ,расте :),за по сигурно трябва да предвидиш и един ЮПС
Ami vsi4ko svyrshi sypruga mi vze brava i ve4e sme s neq 1 sedmica.

lz1wvm - izbrahme edna ot tezi koito prepory4a naistina sa dobri.
Ne moga da povqrvam 4e ve4e ne rovq v 4antata si po 5 min predi da si vlqza v kyshti. :razz: :lol: :lol: :lol:

Добър ден и здравей, като гледам с два поста, простено ти е .
Лекинко да ти напомня,че тука се пише на Кирилица.

Опитай се да не го забравяш в следващите си постове !

модератор: takezo

Тема "Брави с биометрия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: