Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
i3v3a3n - помощник
някой пробвал ли е това ... компресор и обикновен латекс дали ще стане добре покритието ??? мисля си го от известно време
всеки знае че с обикновен валяк латексовото покритие седи на леки бабунки дори върху гипсокартон , какво би станало ако се пръсне с компресор , пробвал ли е някой ???
svetliopi44 - Чирак...
Качествения латекс не стой на бубунки ...
На бубунки стои Българския ... Вземи си Ойкос ...няма да има бубунки ... ма и цената хапе...
i3v3a3n - помощник
да де аз затова говоря знам че има ....
идеята е със калпавия български латекс ако се пръсне дали няма поне да позаприлича на другия ?
i3v3a3n - помощник
ако ми остане време бих пробвал да видя какво ще се получи
housedoktor - майстор
Става,но винаги предпочитам валяка и четката ,пред пистолета
tokuro40 - специалист
компресора трябва да е по-силен, а пистолета с по-голяма дюза за да може да се разпръсква добре латекса. на ойкос ти препоръчвам само пистолета но не и компресорите:):)
Spokoiniq - майстор
Не сте прави, познавам хора с бригада с машини, става идеално.Те нанасят кита с машините, става джам, и латекса като ръснат е перфектно.Много бърза технология, високопроизводителна, но и машините са скъпи и се изплащат ако има достатъчно работа.Не е за майстори от типа "Правим всичко, кърти чисти извозва, боядисва и лепи тапети"
kiroetuk - специалист
Става дори е перфектно
но виж в техническите данни на боята всяка боя си има изисквания каква да е дйзата на какви градоси и т.н
това е според твърдото вещество в боята.
А според вида на боята може да ти стане и като боя на кола толкова глатко и лускаво
svetliopi44 - Чирак...
Пичове ,аз тая гимнастика съм я правил през 92г. резултата не е добър ... стича ,стой на капки после ,а за чистенето не ми се мисли ...
А това за което говори Спокойния не е компресор с въздух а просто се нагнетява материала или без въздушно пръскане ...

Тема "пръскане с латекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: