• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
kolonal - специалист
От известно време исках да снимам това Младост-ко чудо. Онзи ден го направих. Намира се в София, жк. "Младост" 4.

http://kolonal.snimka.bg/architecture/t ... 065125.big
Последна промяна от kolonal на пон апр 05, 2010 10:44 pm, променено общо 1 път.
solo5 - майстор
вижда ми се добре направена
предполагам, че си има разрешително от общината :?
mitko414 - специалист
Абсурд е да имат разрешително за токова нещо!
solo5 - майстор
Не е ли забранено да се стри такова нещо без разрешително :?
peter_m - специалист
Така като гледам може и да са обединили 2 апартамента в 1 :? Чудя се само след като видимо имат пари да правят такива неща защо не ги вложат в къща ами в панелка. :?
bayan - специалист
solo5 написа:
Не е ли забранено да се стри такова нещо без разрешително :?
поприцип май важи за веки строеж :lol: ма гледай ко става крайморето :shock:
BAlexandrov - специалист
Страшно снобско и показно, в различен цвят, различен стил, различна тераса от останалите... а на последния етаж в панелката. Моят дом - моята крепост :lol: Какъв ли им е асансьора :lol:
Делян - специалист
Бахти, само като го видя това нещо и изтръпвам :-k И аз живея на 13-ия етаж, но на тази тераса не бих излязъл дори и за една цигара...
MamaMy - майстор
Голема далавера. Остъкляваш терасата, после я зазиждаш и обединяваш с кухнята и после като няма къде да простираш и да пушиш, правиш друга тераса.
Аз ли нещо пропускам или няма логика? :?
rulom - модератор
Му, нищо не пропускаш.....българската дивотия е всеобхватна и щом некой има пари за зимане е нормално да му ги вземат и да му пуснат временно-скелетна конструкция за постоянно ползване :cool:
Друг е въпроса, че за цената на тая мършава панелка може да се живее в сносна нормална къща :wink:
  • 1
  • 2

Тема "ТЕРАСА В НИЩОТО!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: