Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
BALKY - специалист
Здравейте, знае ли някой или да му се е налагало, как се чисти изкуствена кожа(диван) надраскани с химикалка и фулмастер ?
bamchi - напреднал
Продукти на MA_FRA - италианска козметика на автомобили. има един препарат за салона, почиства плат, естествена кожа, изкуствена кожа, пластмаса. след като почистиш може да си подържаш кожата с млякото на същата фирма. Несъм търговец и нямам нищо общо с тази марка. От 4 години си чистя кожения салон на колата и съм адски доволен. В Бриколаж има от този препарат за почистването на тапицерии в едни черни пръскалки. млякото несъм го виждал другаде освен при дистрибуторите на фирмата. млакото го ползвам и за обувки.
Spokoiniq - майстор
И да не забравиш да хвърлиш един здрав пердах на хлапето, да запомни! :lol:
Dewalt - специалист
Темата ми е интересна и на мен.
Преди около 2 месеца се мъчих да почистя изкуствена кожа на диван залята,събрала трайно достатъчно мизерия.С познатите перпарати така и не успях да направя нещо такова.Вчера търсих в бриколаж но нямаше.Някакви други предложения.
bamchi - напреднал
купих си една тубичка концентрат ако някой има нужда да пише на лични...... за софия
Армагедон - специалист
:? какво пречи да споделиш ? няма да нарушиш правилата на форума :o
ivan_petkov2 - помощник
А скъпите препарати за почистване на изкуственна кожа добри ли са или само печелят отимето на препарата
BALKY написа:
Здравейте, знае ли някой или да му се е налагало, как се чисти изкуствена кожа(диван) надраскани с химикалка и фулмастер ?
Продават специални препарати. Адно кожено кресло така го почистихме.

Тема "Кожа-диван-чистене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: