Здравейте приятели,
Планирам ремонт, който включва и подмяната на чугунените радиатори с алуминиеви. В момента радиаторите лежат върху тръби, които са показани на снимката. Тъй като в някои стаи настилката е ламинат след скорошен ремонт трябва много да внимавам. Търся вашето мнение за идеи как да премахна тези тръби без да нараня пода. Благодаря!

Планирам ремонт, който включва и подмяната на чугунените радиатори с алуминиеви. В момента радиаторите лежат върху тръби, които са показани на снимката. Тъй като в някои стаи настилката е ламинат след скорошен ремонт трябва много да внимавам. Търся вашето мнение за идеи как да премахна тези тръби без да нараня пода. Благодаря!

.jpg)
 Надали са забити зверската в бетона, като врътнеш и ще излезе
 Надали са забити зверската в бетона, като врътнеш и ще излезе  Ако са направени на буква "Н" резваш помежду вертикалните тръбички  с ножовка по метал или със зеге с подобно ножче и после с тръбния ключ.
 Ако са направени на буква "Н" резваш помежду вертикалните тръбички  с ножовка по метал или със зеге с подобно ножче и после с тръбния ключ. За супер инструментите гледах всякакви резачки обаче цената не ми е по силите особено в моето положение и махането на цели 3 радиатора.
 За супер инструментите гледах всякакви резачки обаче цената не ми е по силите особено в моето положение и махането на цели 3 радиатора.
 П П Маи са ме изпреварили
        П П Маи са ме изпреварили Много съм прост. Точно така е станало. Аз не бях инициатора на източването и като разбрах, че е източено рекох да се възползвам, но термоглавите са били затворени на всичките радиатори и сега водата си е в тях
  Много съм прост. Точно така е станало. Аз не бях инициатора на източването и като разбрах, че е източено рекох да се възползвам, но термоглавите са били затворени на всичките радиатори и сега водата си е в тях