Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
emi
Здравейте! Моля за малко помощ :sad: Ако някой знае как да си направя металната конструкцията за тента на балкон (стандартен панелен балкон) ще му бъда много благодарна. сега когато се задава лятото не може да се стои в двете стаи от топлина и съм решила да си направя тента която да пази сянка през дългите летни дни.Имам винила за тентата но не ми идва идея каква да е конструкцията ... :sad:
masteradmin - майстор
Тенити
Разгледай pdf-фите там са дадени конструкциите.
emi
masteradmin написа:
Тенити
Разгледай pdf-фите там са дадени конструкциите.
не ми се отварят тези файлове.... :sad:
velsi - Почетен майстор
Значи нямаш инсталиран Acrobat Reader. Съветвам те да си инсталираш. Полезно е. Все повече информация се публикува във вид на PDF файлове.
Ivp
Искам да попитам някой има ли представа дали може да се купи от някаде редуктор( с манивела) за тента., или се продава с тента заедно. Ако имате и предства за цената ще съм Ви много благодарен. Аз съм от Пловдив.
mireto111 - помощник
Доста стара тема,но точно по моя въпрос.Ако някои се сети за нещо за редуктор да пише.
бат Вальо - специалист
Понеже обичам безплатните самоделки, да ви кажа как си направих тента на балкона. Моя е 3,30 на 1,20. Взех един чадър от тези рекламните дето ги слагат по заведенията (квадратен и или кръгъл). махнах част от алуминиевите профили, изрязох излишния плат и завинтих тръбата-стойка към парапета с един здрав болт, като предварително ги разпробих. Височината на чадъра оправих като отрязох тръбата толкова, че чадъра се заклещи между тавана и пода на терасата.Получи се доста добра и издържлива тента. Издържа на градушката във Варна преди 5-6-7 години :))). Съжалявам, но нямам снимки, но предполагам сте ме разбрали. :))
Lone_wolf - напреднал
какво стана с файла, към който имаше линк? няма го вече... може ли да го качите пак моля :)

Тема "Тента за балкон???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: