Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Fortune - специалист
torbalan - Дървен философ
на някои може да им се вижда красиво, но на мен не ми изглежда функционално...

синът ми, като мине два пъти покрай това нещо, ще трябва да го събираме на трески...
Fortune - специалист
torbalan написа:
на някои може да им се вижда красиво, но на мен не ми изглежда функционално...

синът ми, като мине два пъти покрай това нещо, ще трябва да го събираме на трески...
Това си е мебел за дрешник според мен или пък органайзер за всякакви джунджурийки в работилница - има колелца и е мобилен. Показах го защото има потенциал за направи си сам, а не за допълване на интериора, затова и го постнах в практични неща. Колкото до интериор в момента съм на вълна кънтри, дърво, бяло, бяло, бяло...
А колкото за децата сме го коментирали и друг път, невероятно е от къде просто ще излезе проблема, малкия на една колежка си пукна главата на ръба на гардероба! Господ ги пази слънчицата беснеещи :)
torbalan - Дървен философ
:)

ми аз съм с две момчета... всичко, което погледна, първо през таз перспектива оглеждам...

няма дрешник, няма гараж, няма ъгълче в къщата, където големия да не е обходил (малкия тия дни проходи), пипнал, съборил и т.н. :)

иначе, да - ако човек има подходящи материали без особени затруднения може да го изработи това нещо...

лично аз обаче - предпочитам да е хванато така за стената, че ако лека кола се удари в него - да пострада само колата :)))
Chefo77 - майстор
Каква работилница, на това нещо като му сложиш 2 комплекта ключове в някое чекмежде и са му се огънали тръбичките.
Даже и за дрешник не е, освен ако не се слагат вътре някакви възглавници например ...
Виж, ако вместо тръбички имаше 3 мм Г-образни винкели 50х50 и най-долу - оловна плоча от пералня Вятка и колела от бобър, друго щеше да е :)
Fortune - специалист
Chefo77 написа:
Каква работилница, на това нещо като му сложиш 2 комплекта ключове в някое чекмежде и са му се огънали тръбичките.
Даже и за дрешник не е, освен ако не се слагат вътре някакви възглавници например ...
Не зная какви натоварвания ще може да носи, но за домашния майстор от рода на разни изолации - за кабели или ВиК (тефлонова лента), фасунги, контакти, щепсели, болтчета... В къщи се подмятат няколко куфара от тези пластмасовите пълни с неща, които може да затрябват :)
А за дрешник имах предвид, чорапи, бельо, врътовръзки, ръкавици, шалове и тем подобни.
Не е задължително някой да го прави, аз адмирирам компактната идея и опростеното изпълнение.

Тема "Интересен чекмеджалник ;)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: