Ще бъда много благодарна на всеки, който ме упъти къде да си намеря разтегателен диван двойка-в сгънато положение да е около 140 см. Искам да се разпъва напред и да е с матраци, а не с дунапрен. Навсякъде, където съм гледала предлагат с едни пружини или с дървени скари, които се чупят. Има на "Тед" един модел, който ми хареса - канапе "Мулти" клик-клак система 160 см и е около 500 лв, но все пак ми се ще да избирам между няколко модела, ако има такова предлагане-все пак няма да го купувам за един сезон. Между другото смятам, че дунапрена трябва да се забрани за влагане в мека мебел, която е предназначена за спане, защото не издържа дълго и се сплесква, ако ще да е от най-плътния, освен това запарва-особено лятото, а и някъде бях чела, че е вреден.
Ще бъда благодарна на всички, които ме упътят, защото сами разбирате, че след като в Google-то не можах да открия нищо освен посочения модел, нямам и физическата възможност да обикалям из София, за да питам във всеки магазин. Лошото е, че спестяванията от покупката на маломерно жилище като квадратура впоследствие се стопяват в инвестиции в нестандартно обзавеждане, за да може да се използва всяко ъгълче.
Ще бъда благодарна на всички, които ме упътят, защото сами разбирате, че след като в Google-то не можах да открия нищо освен посочения модел, нямам и физическата възможност да обикалям из София, за да питам във всеки магазин. Лошото е, че спестяванията от покупката на маломерно жилище като квадратура впоследствие се стопяват в инвестиции в нестандартно обзавеждане, за да може да се използва всяко ъгълче.
Прикачен файл
2403_Multy.jpg (35.67 KиБ) Видяна 12146 пъти