• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
kkk - специалист
Ще бъда много благодарна на всеки, който ме упъти къде да си намеря разтегателен диван двойка-в сгънато положение да е около 140 см. Искам да се разпъва напред и да е с матраци, а не с дунапрен. Навсякъде, където съм гледала предлагат с едни пружини или с дървени скари, които се чупят. Има на "Тед" един модел, който ми хареса - канапе "Мулти" клик-клак система 160 см и е около 500 лв, но все пак ми се ще да избирам между няколко модела, ако има такова предлагане-все пак няма да го купувам за един сезон. Между другото смятам, че дунапрена трябва да се забрани за влагане в мека мебел, която е предназначена за спане, защото не издържа дълго и се сплесква, ако ще да е от най-плътния, освен това запарва-особено лятото, а и някъде бях чела, че е вреден.
Ще бъда благодарна на всички, които ме упътят, защото сами разбирате, че след като в Google-то не можах да открия нищо освен посочения модел, нямам и физическата възможност да обикалям из София, за да питам във всеки магазин. Лошото е, че спестяванията от покупката на маломерно жилище като квадратура впоследствие се стопяват в инвестиции в нестандартно обзавеждане, за да може да се използва всяко ъгълче.

Прикачен файл

2403_Multy.jpg
2403_Multy.jpg (35.67 KиБ) Видяна 12146 пъти
Nemski - специалист
za 500lv. moje6 da si vzeme6 mnogo po-dobar variant na kanape 2-ka, raztegatelno. na TED gi pravqt s bonel prujini sobstvena izrabotka, ot stomanena tel i spirali. kato se ima predvid, 4e tova vse pak e divan i 6te se sqda na nego ti predpora4vam da si vzeme6 s dunaprenen du6ek s mehanizam otkolkoto s matrak, za6toto dunaprena moje6 da go smeni6 kato se zahabi i izliza mnogo po-evtino ot nov matrak. otnosno lamelite ne se pritesnqvai te sa ot varen buk i sa elasti4ni taka, 4e nqma problemi, za predpo4itane sa ot prujini. kato se ima predvid tehnologiqta na izrabotka na matracite s bonel sled vreme 6te ti ubivat na garba. i e hubavo da si vzeme6 divan s otdelna sedalka, koqto se maha i mehanizma e pribran pod neq, raztqga6 go i voala leglo :)
kkk - специалист
Благодаря за съветите, но въпроса ми по-скоро беше къде да потърся диван с посочените характеристики, че вече не ми се обикаля.
taty67 - специалист
Няма как да стане хем да е матрак хем да се сгъва и т.н
taty67 - специалист
Я ми дайте размери на габарита на мястото с което разполагате
kkk - специалист
В сгънато положение - ширина максимум 150, назад не повече от 90 см. Напред като се разпъне имам 200 см и леглото ще стане 150/200-като за гости.
taty67 - специалист
Но е с дунапрен

Прикачен файл

liq_L.jpg
liq_L.jpg (18 KиБ) Видяна 12106 пъти
kkk - специалист
Не случайно споменах, че съм враг на дунапрена, и само като го гледам,си представям как ще изглежда след няколко ползвания за спане еле пък ако някой е над 100 кг. Направо ми се повдига!
kkk - специалист
На модел "Андре"матрака му е двулицев ДУНАПРЕН.
  • 1
  • 2

Тема "Разтегагелен диван двойка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: