• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
iscreta - напреднал
Искам да преустроя апартамента си в 3-стаен имам 2 решения и се колебя между двете.

Прикачен файл

apartament preustroistvo 2.JPG
apartament preustroistvo 2.JPG (20.91 KиБ) Видяна 5696 пъти

Прикачен файл

apartament preustroistvo 1.JPG
apartament preustroistvo 1.JPG (22.79 KиБ) Видяна 5696 пъти

Прикачен файл

apartament kakto e sega.JPG
apartament kakto e sega.JPG (17.93 KиБ) Видяна 5696 пъти
Последна промяна от iscreta на вт ное 20, 2007 4:49 pm, променено общо 3 пъти.
tommazzo - напреднал
А според мен е по-добре първото!
Palawnik - специалист
Не грешиш. Второто е по-добро според мен. Аз поне така си мисля. Може да греша
iscreta - напреднал
Съжалявам не бях качила снимките
tommazzo - напреднал
И все пак по ми до пада първото защото във второто трапезарията се пада малко далече от кухнята ! Пък и тоалетната е отделена от банята - т.е. ще остане суха когато някой се къпе.
iscreta - напреднал
Благодаря за съвета, само че сега разбрах че не мога да избия терасата защото блока няма още акт 16, иначе останалите преустроиства може да направя
klaris - напреднал
на пръв поглед, не ми се струва удачно детската стая да е "оградена" от хол и трапезария :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iscreta написа:
Искам да преустроя апартамента си в 3-стаен имам 2 решения и се колебя между двете.
Вариантите не са за препоръчване. На детската стая изобщо не и е там мястото. Тя би трябвало да е най-тихата и максимално отдалечена от "обществения" семеен живот.
Duke_BG - специалист
n_a написа:
iscreta написа:
Вариантите не са за препоръчване. На детската стая изобщо не и е там мястото. Тя би трябвало да е най-тихата и максимално отдалечена от "обществения" семеен живот.
и аз за това си помислих - търсете вариянт детската да е около спалнята
а и мащаба ако е верен ми се струва че е по-добре това дето сте го замислили за детска да стане спалня а голямата стая да е детска
за спалня не ви трябва нещо толкова голямо - двойно легло + шкафчета и гардероб да събере е достатъчно
  • 1
  • 2

Тема "от двустаен в тристаен съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: