• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
denisddd - помощник
Предстои ми нанасяне в нов апартамент, но проблемът е, че семейството ми е 4-членно и децата са момче и момиче. Търся идеи за преустройство така, че да се обособят две детски стай и една всекидневна с кухненски бокс, която ще се ползва и за спалня. В апартамента няма носещи стени освен тези на стълбищната клетка и асансьора. Моля да помогнете с идеи.Прилагам схема на жилището.

Прикачен файл

img0021.jpg
img0021.jpg (13.45 KиБ) Видяна 6862 пъти
ICC - специалист
Откъде се влиза в този апартамент?Това до асансьора е показано като прозорец ? :?:
denisddd - помощник
входа е точно до асансьора, а защо е начертано като прозорец не знам
ICC - специалист
Направих нещо, но пак не мога да го кача не знам защо не ми се получава, не е голям файла само 40 КВ.Ако искаш да ми дадеш email на лични, а ти ако можеш го качи във форума.
velsi - Почетен майстор
Провери си резолюцията. Трябва да е максимум 800х600 (обратното не става) и файла да е jpg
ICC - специалист
Резолюцията е 402/293, 20КБ :? и е jpg!
velsi - Почетен майстор
А четеш ли съобщенията, които дава форума? Не можеш да пратиш само снимка, трябва да е прикрепена към мнение, тоест трябва да напишеш и някакъв текст в полето за отговор.
ICC - специалист
Ама как да не съм написала, всичките ми обяснения са в отговора :shock: и за да изпреваря следващия въпрос, ето какво правя: Кликвам "Browse", избирам си файла, кликвам "open", той се появява в полето на "Browse" и кликвам "Аdd Attachment".Бъркам ли някъде :?:
velsi - Почетен майстор
Както го описваш всичко е правилно. Ако има някакъв проблем би трябвало да ти даде съобщение в полето най-горе.

Ето такова например:

Прикачен файл

error.jpg
error.jpg (21.41 KиБ) Видяна 6719 пъти
velsi - Почетен майстор
Другото, което се сещам, че може би грешиш. След като си избрала и натиснала add/atachment трябва да изчакаш файла да се прикачи и тогава да натиснеш "изпрати". При успешно прикачане на екрана трябва да ти излезе името на прикаченото изображение. Нещо такова:

Прикачен файл

normal.jpg
normal.jpg (30.25 KиБ) Видяна 6712 пъти
  • 1
  • 2

Тема "преустройство на нов апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: