Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
pipi_25 - помощник
ТОВА Е НАШЕТО ЖИЛИЩЕ!
ИЗМЕСТИХМЕ ТРЪБИТЕ ЗА ВИК В ГОЛЯМАТА СТАЯ,НО МАЛКАТА,КОЯТО ОСТАВА КАТО СПАЛНЯ ТРЯБВА ДА Е БЕЗ ПРОЗОРЕЦ И ТОВА МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА:(((((
ЖЕЛАНИЕТО МИ БЕ ДА ГО ПРОДАДЕМ И КУПИМ ДРУГО,НО СЪПРУГЪТ МИ ДЪРЖИ ДА Е НОВО СТРОИТЕЛСТВО И НЕ ИСКА ДА ЧАКАМЕ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ
АКО ИМАТЕ ИДЕИ,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ....
Emerald - модератор
Не си качила схемата. Моля те, пиши с малки букви!
pipi_25 - помощник
не мога да кача снимката..
незнам защо..намалих я,но отново не се получава

Прикачен файл

DSC01643.jpg
DSC01643.jpg (45.51 KиБ) Видяна 5629 пъти
pipi_25 - помощник
този път май успях:))))
стаята която е предвидена за кухня е спалнята,за която ви говорех,че остава без прозорец!
голямата стая ще е кухня и всекидневна,а другата е детска
TANGRA - специалист
Единственото което аз мога да ти предложа е да направиш като мен! Направи си изкуствен прозорец на стената със скрито осветление вътре в него. Сложи някаква картина на небе , море, гора. Аз имам Небе с дъга в изкуствена капандура на един скосен таван много е ефектно всички са очаровани. :idea:
ICC - специалист
За съжаление нищо не може да се направи освен наистина това, което предлага Тангра и не забравяйте вентилация! Това няма да е трудно, защото помещението е било предвидено за кухня.
Найка - помощник
TANGRA написа:
Единственото което аз мога да ти предложа е да направиш като мен! Направи си изкуствен прозорец на стената със скрито осветление вътре в него. Сложи някаква картина на небе , море, гора. Аз имам Небе с дъга в изкуствена капандура на един скосен таван много е ефектно всички са очаровани. :idea:
Извинете за офф-а, Тангра, дай малко повече информация как сте го направили. Кухнята ми е бивш коридор, без прозорец

А на автора предлагам като идея , там , където в момента е преход от кухнята към хола / поне така е на схемата/ да се изгради със стъклени тухли / било като прозорец, или до пода, но по- тясно/ Прозорецътна хола е отсреща и ще има светлина. От към бъдещата спалня пък може да се аранжира с щори, пердета...идеи - много! И вентилатор за отдушник. :roll: Успех!
nordina - напреднал
Извинете,че не разбирам ама защо "трябва"?

Тема "ПОМОГНЕТЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: