Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
сигурен съм че "бакъра се претапя и в домашни условия"ако и някой ми подскаже каква е технологията? :finga:
torbalan - Дървен философ
то в домашни условия и волфрам сигурно може да се топи :)

технологията е яка нафтова горелка и пещ с подходяща форма и размери от огнеопорни тухли...
и на волфрама ще му дойде времето,сега по план са килограмчетата бакърец че трябва лев за изкупуване на волфрам
torbalan - Дървен философ
1100 градуса трябва да докараш... за да стопиш бакъра...
благодаря за градусите поне ще почна от някъде очертават се приятни температурни мигове

Тема "претопяване" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: