Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
pavkatay - майстор
Имам нужда от идеи за предпазни съоръжения пред стъклата на спортен салон. Търси се цена(ниска), качество (високо :-D ) и добър външен вид.
Идеите ми са няколко:
1. Падаща като завеса мрежа на известно разстояние пред прозореца. Изобщо нямам представа, обаче каква и откъде е тази мрежа, но съм го виждал.
2. Метална рамка и метална мрежа пред прозореца. Правил съм такова нещо от алуминиева каса, но на по-малки прозорци. Притесненията са ми, че прозорците са примерно 3х4м, а мрежата, която съм ползвал и виждал е с ширина 1м.Как да се сглоби платното? :?
Прикачен файл:
P1010001.jpg
P1010001.jpg (77.12 KиБ) Видяна 3343 пъти
3. Хоризонтални профили (да речем алуминиева тръба ф16) наредени през определено разстояние (примерно 20см) и захванати от двете страни на дограмата и към централния вертикален делител.
Предварително благодаря на отзовалите се със съвет и идея. :)
pavkatay - майстор
След цял ден размисъл везните накланят към вариант 3.
Притеснява ме липсата на всякаква критика или поддръжка от съфорумците :roll: .
jekasus - майстор
pavkatay написа:
След цял ден размисъл везните накланят към вариант 3.
Притеснява ме липсата на всякаква критика или поддръжка от съфорумците :roll: .
Съфорумци или влюбени или загу.... пийнали :-D От такива само съвет да чакаш :lol:
mim - специалист
на големите прозорци си мисля, че или трябва решетеста конструкция и достатъчно дистанция от прозореца, за да сложиш мрежа
или само решетка (като външните охранителни)

иначе особено като се отпусне след време мрежата, няма да има полза от нея
Последна промяна от mim на ср фев 15, 2012 6:07 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Може би ако намериш такава решетка и монтирана в подходяща рамка към прозорците ще свърши работа :?

Прикачен файл

1268384176.jpg
1268384176.jpg (94.72 KиБ) Видяна 3215 пъти
pavkatay - майстор
stiv1961 написа:
Може би ако намериш такава решетка и монтирана в подходяща рамка към прозорците ще свърши работа :?
Това беше първото, за което се сетих-нарича се статична оплетка и го предлагам като продукт покрай охранителните ролетки, но не ми се връзва като цена.
Проблема е решен благодарение на колега от форума-свърза ме с човек, който предлага професионално такива решения.
Изпълнява се от мрежа с обтегачи.
Благодаря на всички и особено на VLADO66 :) .

пп Ако стигна до изпълнение на проекта ще има снимки.
k_yakov - напреднал
Едно време на нашите салони имаше опънати мрежи закачени на някакви тръби, прозорцитер бяха към 4-5м високи по спомен

http://viasport.bg/images/stories/Obsht ... /hand1.JPG

Тема "предпазни мрежи за физкултурен салон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: