Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Здравейте на всички, въпроса ми е следния, възможна ли е замазка 5 см. върху сгурия ?
svetliopi44 - Чирак...
Възможно е разбира се .
Събираш сгурията мокриш я едно хубаво ,хвърляш няколко торби цимент според нормите за количества 3/1 и я разстилаш пак ... става си сгурбетон и отгоре си правиш циментно-пясъчната замазка.
Мерси, не бях чувал за сгурбетон но ми звучи логично, а без да се омешва сгурта с бетона, а направо върху сгурията да се направи 5 см. армирана замазка ?
Иначе излиза, че ще трябва да направя две замазки.
svetliopi44 - Чирак...
Ако я направиш армирана става но сгурта има едно лошо качество ...много е мръсна ....ще трябва да направиш хубав шприц за да хване замазката... (лошото е че тя попива доста...згурта де )
Все си мисля, че ако се намокри добре да дърпа много, а и и другия вариант за който се сещам найлон върху сгурията и замазката отгоре.
На пролет и аз мисля да излея от бетон под на стая. След като махнах душемето отдолу - сгурия. Преди изливането на бетона мисля и армировка да се постави, но се чудя как ще е най-добре да махна и сгурията и така да излеем пода или е възможно да се излее и върху нея? Как ще е най-практично и най-добре? Под сгурията има пръст.
rendo - специалист
qutek написа:
На пролет и аз мисля да излея от бетон под на стая. След като махнах душемето отдолу - сгурия. Преди изливането на бетона мисля и армировка да се постави, но се чудя как ще е най-добре да махна и сгурията и така да излеем пода или е възможно да се излее и върху нея? Как ще е най-практично и най-добре? Под сгурията има пръст.
Аз бих заравнил загурта с мастара след което да сложа найлон след това Фибран и отгоре армирана замаска
stanimir62 - специалист
И то стана 100лв квадрата до тук ами от горе

Тема "Замазка върху сгурия ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: