Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Мирослава Иванова - напреднал
Здравейте, антрето ни е малко, мястото за някаква мебел е ъглово 1м. на 1,50м. има и "зъб" в ъгъла #-o
Показвам по-долу решението, може би ще даде полезни идеи :)
В момента е само проект, в процес на изработка и към 10 Декември монтаж.
Изображение

Ето и с отворени врати:
Изображение

Имам и чертежите, в случай, че възникнат конкретни въпроси.
Много си го харесвам и реших да се похваля, и да съм полезна :) :)
VLADO66 - майстор
А оглИдалото къде е :? :)Требе и закачалчици за по често използмани дрешки че това ако е изпълнено от ПДЧ ще му се разхлопат вратите/демек по-добре е да са плъзгащи/
Огледалото е на вратата на банята, закачалки не сме забравили. Ще видим за вратите, с хубави и достатъчен брой панти не очаквам драми [-o<
VLADO66 - майстор
С плъзгащи врати е по-удобно и не се налага да отстъпиш назад за да ги отвориш. Освен това могат и да си стоят полуотворени. В твоя случай и трите врати могат да са плъзгащи.
Не харесвам и не искам плъзгащите врати защото с тях антрето се отваря на половина. Нямам нужда от тях, но ти благодаря за коментара :)
ZEDYCUS - майстор
Много си е добре така, с плъзгащи врати ще се намали още вътрешността на шкафчетата с 8-10см. А направят ли се по дълбоки, ще се затвори коридора. =D>
На вратите нищо няма да им стане от често отваряне, пантите не са като едно време --бг пвц панти които се разпадат.
Единствено голямата двойна врата може да се направи хармоника, която да се отваря към ъгъла и ще е по лесен достъпа до вътрешността на шкафа. :partyman:
kalpev - специалист
Някакси...ако е врата хармоника ще се загуби очарованието.
На мен много ми харесва този проект.
:thumbs:
Радвам се :) Чакам монтажа след няколко дни и ще покажа снимки :)
Делян - специалист
Мирослава, на това ли викаш малко антре, ела да видиш моето... Това портманто е по-голямо от моя гардероб в спалнята :lol: Добре изглежда, ще чакаме снимки и от изработката.

Бих направил дръжките вкопани, ако помещението е наистина толкова малко. Няма да е приятно в тъмното, например, да набиеш коляно или глезен в някоя от долните дръжки.
Съседе, Делян :-D (Варна, Трошево) малко е антрето (обзавеждането), явно от проектирането изглежда голямо.

Тема "Малкото антре, ето как аз реших проблема ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: