Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Здравейте!
Взех си лунички за окачения таван от Бриколаж на Kanlux СТ-2117 цвят матов хром. Майсторите които ми ги слагат ми казаха че не се добри и след 1, 2 години ше корозират от топлината, от което ми стана много тъпо. :sad: Трябвало да бъдат лети или хромови, за да се избегне подобен проблем. Моля всички които знаят нещо по въпроса да пишат. Доста се порових във форума, но не открих нищо относно това и подобни проблеми. :?
velsi - Почетен майстор
Е, колко бройки си купи? И каква им е цената? Едва ли си дал цяло състояние за тях. Според мене няма да корозират, но дори и така да стане, след 2 години ще ги смениш, голяма работа! Я не ги мисли толкова.
Emerald - модератор
Слушай велси и не се панирай преди да е станало! Пък и да стане не е болка за умирачка- винаги можеш да ги смениш, боядисаш и т.н.
Взех си 9бр. по 7.90лв. бяха, не са скъпи ма и не бяха от най-ефтините. А и дори да не корозират, гадно е преди да съм ги сложил да ми кажат такова нещо. Въобще някой имал ли е такъв проблем с корозиране на лунички?
velsi - Почетен майстор
Е аз като съм си купил по 5 лв какво да ги изхвърля още сега ли? Я не слушай глупави изказвания! Биха корозирали от влага, но не и от топлина. Аз не съм чувал за подобен проблем с лунички.
bisplus - специалист
Не се притеснявай..слагал съм такива и вече 4години не са мръднали....пък и цената не е от най-ниските! :2thumbs:
Аз преди 4-5 години си сложих некви ментета по 2,50 лева и нищо им няма още/макар че са над барплота/

Тема "ламаринени лунички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: