Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
krumus - помощник
Здравейте,

Имам нужда от помощ, имам гарсониера от 57кв.м. от които 14кв. са тераса , което не е лошо, ако имаш къде да си сложиш спалнята. Решил съм да затворя цялата тераса и да избия стената към нея, но не знам първо как да я изолирам най-добре и къде все пак да преградя една спалня.Можете ли да ме посъветвате нещо.
Благодаря
ICC - специалист
Дай някаква скица с размери.
krumus - помощник
Ето и скица на чертана с ляв схванат крак, но това е което успях да направя.

Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions.

нещо не ми дава да я кача , а пробвах с всякакви гоолемини на файла дори и 640/480 беше 31kb. и пак не ми даде, незнам какво става.

Може ли на е-майл?
ICC - специалист
По-добре я прати на Админа, той ще я пусне да я видят всички, ще имаш повече идеи. :)
krumus - помощник
Незнам как да го направя, пратих го за удобрение , но незнам от къде да проверя дали е удобрена.
velsi - Почетен майстор
Прати я на моя майл, аз ще я кача тука веднага.
krumus - помощник
Искам още веднъж да ти благодаря за съдействието.

БЛАГОДАРЯ :klatsch:
velsi - Почетен майстор
krumus написа:
Ето и скица начертана с ляв схванат крак, но това е което успях да направя.

Изображение
Emerald - модератор
За да се знае какво може да се разбива и мести, трябва да се знае какво е строителството, на кой етаж е апартамента, кое е носещо по възможност.
krumus - помощник
Стройтелството е ЕПК ,а апартамента се намира на 2ри етаж, мисля че няма носеща стена, тъй като всички вътреши стени са гипсови , евентуално тази която разделя хола от терасата може да има носещ дрегер или нещо подобно се нарича, но не съм много сигурен, може и да са тухлени.

Тема "Преустойство на гарсониера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: