• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:07 am, променено общо 1 път.
TACHO - специалист
Егати, на мен само холът ми е 35 кв. и ми струва малък...
И к'во, сега всеки си има стая, пардон, кутийка?
Според мен на такова малко жилище не си струва и стотинка инвестиция за преустройство, защото резултатът май е по-голямо неудобство.
Лично мнение.
dildes - специалист
Еми пич, по принцип си прав. Ама като хората нямат друга алтернатива? Кво - мама и тати да правят с..кс пред баба и детето ли? :shock: Еми всеки си има нужда от лично пространство, дори и да е 5 кв. :wink:
Аз също правя подобно преустройство от двустаен на четиристаен, като хола ми е 30 кв. за какво ми е? Веднъж в годината да мога да събера 20 човека да се напиеме - еми мерси, предпочитам всеки да си има стая!!! :!:
masteradmin - майстор
Няма спор Емералд е невероятна :idee:
TACHO - специалист
masteradmin написа:
Няма спор Емералд е невероятна :idee:
Кое по-точно?
masteradmin - майстор
Темата в форума кое друго ? Има и хора които просто искат да споделят нещо което им харесва с другите.
Стефан - майстор
Emerald написа:
Възможно ли е? Възможно. Пример на семейство-архитекти, които непрекъснато правят проекти за други и знаят,че на хората квадратурата никога не им е достатъчна, колкото и да е тя, поставят експеримент в собственото си малко жилище (35,5 кв.м.), където живеят с детето си и баба.
Не е важно колко са квадратните метри, а до колко правилно е организирано пространството.
За мен цитираното е невъзможно! По-скоро е подигравка с все повече обедняващия народ в България. В психологически план, виждате ли, че ако не Ви стига жилищното пространство, преустройвайте жилището си до удобни за Вас размери. Дотогава, докато се върнете в утробата на майка си!

Няма такива архитекти с толкова ниски доходи, че да притежават подобно жилище. Ако някой познава, нека се похвали.
masteradmin - майстор
Цените по центъра отдавна минаха 1000 евро квадратния метър. Ако искаш да живеещ по центъра и апартамента си го купуваш а не ти е останал от баба ти. Освен гарсониера невиждам какво друго би могал да купиш реално, че да ти останат пари и за ремонт.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:08 am, променено общо 1 път.
onion - специалист
според мен е станало чудесно , с малко пари много нещо ... браво!
  • 1
  • 2

Тема "==" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: