Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Питах в друга тема, но никой не ми отговори, та затова пускам нова. Моля, кажете ми как да позалепя една плочка, за да не се скапе съвсем! И също ме интересува PROTESIL-W, за който прочетох тук, че се използва за хидроизолиране на абсорбираща фуга, дали е подходящ за вътрешна употреба. Ето я плочката - моля помагайте!

Прикачен файл

plochka.jpg
plochka.jpg (49.45 KиБ) Видяна 3602 пъти
miroslav_kn - специалист
Това не може да се залепи а и дори да го направиш ще личи и ще е грозно, или сменяй плочката с друга или измисли някаква декорация да скриеш пукнатината
Благодаря на Мирослав за бързия отговор! Това за сменянето и аз го знам, но за съжаление е невъзможно на тоя етап :sad: , та мисълта ми е как по някакъв начин да спра процеса. А за грозното - ясно, но то и сега си е грозно, ако се намаже с нещо, няма да стане много по-грозно. Иначе мястото не е много видно, в кухненски бокс е - само аз си го виждам, защото знам къде е, така че ми е важно да не продължава да се руши, а не чак толкова красотата. Мисля си за фугираща смес, но не знам - нека да кажат майсторите.
housedoktor - майстор
Относно плочката,ако не искаш да я сменяш опитай с близка до цвета и фугираща смес ,А относно импрегнанта за фуги http://www.isomat.eu/aspweb/isomat_bg/p ... .asp?id=18
Благодаря и на тебе, Докторе, аз това го бях прочела, но пак да си питам, знам ли... Понеже в темата, в която питах преди, хората се оплакваха, че плочките им в банята поемат вода и там други препарати се коментираха доста, за това не се споменаваше, та ми мина през ум, че може да е само за навън, нали има разни вредни, канцерогенни и т.н.

Тема "Спукана плочка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: